Skip to Content

Top salóny sveta

Experti na farbenie vlasov v salónoch Schwarzkopf Professional dokážu skvele poradiť, pokiaľ ide o výber ideálnej farby a najvhodnejšej metódy farbenia pre vaše vlasy. Je nám cťou predstaviť vám prvotriedne salóny Schwarzkopf Professional z celého sveta, ktoré ponúkajú farbenie vlasov s výnimočným výsledkom. Po návšteve takéhoto salóna žiaria vlasy farebnými odleskami s nádhernou intenzitou.

Farbenie vlasov zaručene zmení váš look. Aj odtieň vlasov môže byť charizmatický, inšpiratívny, ohromujúci, zvodný či hravý. Farba daruje krídla predstavivosti. Vytrvalé a kreatívne narábanie s farbou je zároveň kľúčom k úspechu kaderníka. Mnoho profesionálnych koloristov ponúka kvalitné farbenie podľa najnovších metód. Farbenie vlasov poskytuje rozsiahle možnosti predviesť vynikajúcu úroveň a skúsenosti vlasových expertov. Niekoľko kaderníckych salónov však prekonáva svojich konkurentov na medzinárodnom poli. Predstavujeme vám tie najvýznamnejšie medzi prvotriednymi kaderníckymi salónmi na svete.

assembly hair, Sunshine Coast / Austrália

Top salóny sveta

Majiteľ kaderníckeho salónu je od roku 2010 ambasádorom farbenia pre Schwarzkopf Professional v Austrálii. Má špeciálny talent na začlenenie módnych trendov do svojich koloristických nápadov. Vo svojom salóne si tento mimoriadne nadaný kolorista vytvoril výnimočnú atmosféru. Cit pre krásu a dizajn mu pomohol k pozícii finalistu v súťaži o „Najlepší dizajn nového salónu“. 

Špeciálne služby v oblasti farbenia: Matt Clements ponúka permanentné farbenie vlasov, prúžky pomocou fólie, melírovanie celých vlasov, a tiež kreatívne techniky a semi-permanentnú farebnú glazúru.

Adresa: 166/170 Alexandra Parade, Alexandra Headland QLD 4572, Australia

baSH DAY 7th Floor, Mníchov / Nemecko

Top salóny sveta

V tomto salóne sú profesionálne služby ponúkané v súkromnom prostredí. Jeho súčasťou je exkluzívna terasa na streche, kde si môžete vychutnať úžasný výhľad na Mníchov. Pýchou kaderníckeho tímu je tvorba nekonvenčných účesov. No aj keď sa rozhodnete pre menej extravagantný štýl, máte zaručený najvyšší stupeň profesionality.

Špeciálne služby v oblasti farbenia: Salón využíva metódu baSH Flames a súťaží so slnkom o vytvorenie najkrajších farebných odleskov. Ak túžite po neprekonateľnej blond, musíte tento salón navštíviť.

Adresa: Sonnenstrasse 29, 7.poschodie, D-80331 München / Deutschland (Mníchov, Nemecko)

hairgott, Graz / Rakúsko

Top salóny sveta

Tento salón získal doteraz už dve ocenenia „Kaderník roka“. Jeho dizajn je minimalistický, no program ponúka všetko, po čom nároční klienti túžia: prémiové produkty, ako aj individuálny strih a štýl.

Špeciálne služby v oblasti farbenia: hairgott ponúka dvojtónový look a rozmanité melírovacie techniky.

Adresa: Schießstattgasse 8, 8010 Graz / Österreich (Graz / Rakúsko)

Mahogany Hairdressing, Mayfair, London/England

First-Rate Hairdressers

Mahogany Haidressing je hrdým držiteľom medzinárodných ocenení. Slávu sa mu podarilo získať aj vďaka inovatívnym farbiacim metódam a kreatívnym koloristickým výsledkom, ktoré lákajú módne ikony i celebrity. Klienti sa pravidelne vracajú, aby dostali prémiové služby Šéfkoloristu Tai Walkera a jeho tímu. 

Špeciálna služby v oblasti farbenia: Tím pomáha klientom nájsť ten pravý odtieň pre ich vzhľad a štýl. Mahogany Hairdressing ponúka farbenie od klasických semi-permanentných farebných prelivov až po najnovšie techniky Mahogany Fashion.

Adresa: 17th St George Street, Hanover Square, W1S 1FJ, London / England

M. G. Hair Design, Sao Paulo/ Brazília

M. G. Hair Design sa nachádza v prvej desiatke najslávnejších chrámov krásy na svete. Brazílsky salón kombinuje funkčnosť s dizajnom, osobitosťou a majstrovstvom. Majiteľ salónu Marco Antonio a jeho tím majú k dispozícii najmodernejšie vybavenie a techniky na zvýraznenie krásy, estetiky a zdravia.

Špeciálne služby v oblasti farbenia: Zosvetľovanie a melírovanie

Adresa: Rua Estados Unidos, 1862 Sao Paulo, Brazil

Top salóny sveta

Salon 52ème Avenue, Seyssins / Francúzsko

Top salóny sveta

Interiérový dizajn tohto koncept salónu sa nesie v duchu moderného industrializmu. Oblasť technických služieb je rezervovaná výhradne pre chromoterapiu. Tím profesionálov sa v tomto salóne zameriava hlavne na poradenstvo.

Špeciálne služby v oblasti farbenia: Tím zo salónu na 52. Avenue sa špecializuje na najnovšie technológie a v oblasti najnovších trendov je vždy o krok vpredu. 

Adresa: 12th Avenue Louis Armand, 38180 Seyssins / France

Salon Utopia Medspa, Ontario / Kanada

Salón Utopia poskytuje celé spektrum starostlivosti o vlasy a liečebné kúpeľné služby pre krásu od hlavy až po päty. Dvadsaťčlenný tím bol trénovaný v medzinárodných kaderníckych salónoch a ponúka prémiové koloristické služby. Hoci sú salón a kúpele pomerne veľké, všade je cítiť osobný prístup rodinného podniku.

Špeciálne služby v oblasti farbenia: Prémiové farbenie vlasov

Adresa: 486 Advance Blvd, Tecumseh, Ontario, N8N oB9 I Canada

Odkazy:

Mníchov / Nemecko >> baSH DAY 7th Floor

Graz / Rakúsko >> hairgott

Mayfair, Londýn / Anglicko  >> Mahogany Hairdressing

Seyssins / Francúzsko >> Salon 52ème Avenue

Ontario / Kanada >> Salon Utopia Medspa

Sunshine Coast / Austrália >> Assembly Hair

Sao Paulo / Brazília >> M. G. Hair Design

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...