Skip to Content

Asymetria a Emo účesy

Getty Images

Emo účesy vzali vlasovú scénu útokom. Emo sa stalo trendy štýlom za veľmi krátky čas.  Vôbec nás to neprekvapuje! Asymetrické účesy sú univerzálne a čo je najdôležitejšie, sú zábavné. Ukážeme vám najnovšie trendy Emo a pomôžeme vám nájsť váš individuálny Emo look. Nezabudnite, Emo účesy sú pre mužov i ženy!

Emo účesy sú moderné a zároveň hravé, pripomínajúce rock 'n' roll. Emo štýl vychádza z hard-core punkovej hudobnej kultúry. ('Emo je skratka pre emocionálny a nesie v sebe silné prežívanie emócií hnevu, smútku, zúfalstva alebo lásky). Emo look si prešiel dlhou cestou od extrémne marginálneho štýlu až po „stredoprúdovú“ (mainstreamovú) módu. Hviezdy, ako napr. Adam Lambert je priekopníkom tohto štýlu. Emo už nie je len hudobný štýl, ale stal sa aj módnym fenoménom s elementmi štýlu gothic a pop punkovej scény.  

Tajomstvo úspechu Emo módy čiastočne spočíva v jeho prirodzenej rozmanitosti. Lebka a prekrížené kosti mierumilovne koexistujú s takmer roztomilým rock-n roll štýlom. Ženský Emo štýl dáva do popredia extrémny kontrast farebných prameňov vlasov a vzorov v jasných a základných farieb vlasov ako čierna, alebo svetlá blond, alebo kontrast medzi smutnými a takmer dievčenskými prvkami. Muži sa obyčajne, držia jednej farby vlasov, primárne čiernej farby.

Ako na účesy Emo

Mužské i dámske účesy sú asymetrické, či už dlhé, alebo krátke. Asymetrické ofiny a schodíky vo vlasoch sú typickými znakmi tohto štýlu. Ofiny asymetricky zakrývajú jednu stranu čela a jedno oko. V prípade mužských účesov odporúčame dlhé ofiny a účes, ktorý sa končí na zátylku. Ofinu si tiež môžete upraviť na vrch hlavy, vytvarujete si ju pomocou gélu na vlasy.  

Kučery a vlny sú tabu pre emo účesy. Ako zástanca Emo štýlu sa stanete čoskoro majstrom žehličky na vlasy. Ostatné, veľmi užitočné nástroje  na úpravu vlasov na Emo štýl sú vlasové prostriedky proti teplu, fén na vlasy, penové tužidlo, gél a lak na vlasy.

Odkazy

Emo účesy pre mladých >> myemohairstyles.com

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...