Blogerky chcú Boho

Moderný bohémsky štýl, v krátkosti boho, je mix prvkov etno, gypsy, a rock štýlu. Tento štýl nás priťahuje a ohromuje najmä v bezstarostných letných mesiacoch, ale prináša tiež farby a oživujúce prvky počas celého roku. Boho účesy sú tak kreatívne a bezstarostné ako oblečenie v tomto štýle. Nicole Richie a Ashley Olsen predstavujú nový nonšalantný trend. Objavte s nami ako blogerky využívajú boho štýl. Uvidíte ako si novodobé bohémky upravujú svoje účesy. V našom videu vás kaderník hviezd Armin Morbach presvedčí o tom, že nové účesy dokonale sedia k farebným gypsy outfitom.

Bohémsky (boho) štýl 19.storočia mal toho veľa spoločného s dnešnou boho scénou. Bohémsky život za starých čias sa sústredil do umeleckých štvrtí miest. Byť bohémom nebolo ani voľbou ani trendom; bola to cesta vyjadrenia kreativity tak, ako láska k umeniu a životu vo všeobecnosti. Nazývajte to bohémstvom alebo boho, dnes je tento štýl stále potešením a farebným mixom etno vplyvov a vášnivej oslavy života, umenia a hudby až po ten najdivokejší rock štýl. Nekomplikovaný ležérny štýl nestratil svoju originálnu tvár a má mnoho priaznivcov nielen medzi hviezdami či blogerkami. Samozrejme, blogerky udávajú trend.

Boho módny styling

Boho štýl pripomína časy hipies. V každom prípade, tento štýl je viac než len trochu neformálne vyjadrenie slobodného ducha rovnako ako nonšalancie. Potešenie z bohatých farieb listov a plodov v kombinácii s prírodnými odtieňmi ako piesková či hnedá farba, staré „Ikat“ ornamenty a materiály ako jahňacia koža!

Vysoké podpätky boho štýlu nepristanú. Vyberajte si slobodné, farebné a vzdušné módne outfity s pohodlnými topánkami alebo aj turistickú obuv. Kontrast a hravá nevšímavosť sú základom boho módy.

Boho účesy

Tradiční bohémy boli známi tým, že kaderníkov veľmi často nenavštevovali. To sa nezmenilo. Boho štýl oslavuje prirodzenosť a slobodné vyjadrenie. Komplikované účesy preto nie sú súčasťou boho štýlu. Účesy v gypsy štýle vám môžu pripomínať Woodstock a kvetinovú éru hippies.

Dúfame, že sa inšpirujete účesmi v boho štýle, ktoré nájdete v našej galérii. Čo na ne poviete, inšpirovali vás?

Boho blogové trendy: Shea Marie

Shea Marie žije a dýcha boho štýlom

Náš favorit medzi boho účesmi sú dlhé, voľne rozpustené vlasy. Motto je: Dokonalosť je nudná! Pozrite sa na blog Shea Marie "Cheyenne Meets Chanel", ktorý oceňuje slobodu nebyť dokonalý. Jej kreatívny štýl je inšpirovaný všetkým farebným, ležérnym, trendy rockovým štýlom a individualizmom.

Jemne vlnité vlasy sú upravené do jednoduchého prirodzeného štýlu. Nenáročný účes je skutočným príkladom boho štýlu. Šatka na vlasy (ľavý obrázok) cez čelo završuje celkový vzhľad.

Jednoduchý účes 25-ročnej blogerky Shea Marie kontrastuje s expresívnymi farbami boho štýlu a látkovými vzormi (pravý obrázok). Shea Marie ukazuje jej cit pre farby a štýl pri výbere slnečných okuliarov a tašky.

Boho blogové trendy: Zoe Suen

Kvety pridávajú na zaujímavosti a boho atmosfére účesu Zoe Suen

Spomínate si na deti kvetov z dôb hippies? Kvety v prirodzene upravených vlasoch vyzerajú atraktívne v mestskej džungli aj v prostredí vidieka. Zoe Suen používa kvety aby vniesla farbu a štýl do mestského prostredia. Mladá blogerka z Hong Kongu nazvala svoj blog "Fashiononymous".

Zoe zvolila prirodzený účes. Na našej fotografii si prehodila vlasy cez rameno. Jej ružová čipka pôsobí takmer ostýchavo.

Boho blogové trendy: Aminta

Aminta nosí geometrický bob účes

Aminta (jej blog je "Aminta's Fashion") nosí geometrický bob účes.

Na prvý pohľad sa zdá tento účes nezlučiteľný s boho štýlom. Aminta však našla šikovné riešenie. Zvolila čelenku v gypsy štýle v kombinácii s boho štýlom.

Obrázok: Módna blogerka Aminta ukazuje, o čom je farebná boho móda.

Boho blogové trendy: Susan

Susan s jej veľkým floppy klobúkom

Susan dodáva punc elegancie do boho štýlu na jej blogu babejanefashion. Prečo nie? Boho štýl ponúka obrovské možnosti módneho vyjadrenia.

Pod floppy klobúkom ukrýva svoj účes s cestičkou na stred. Necháva vlasy voľne padať cez ramená. Prirodzený vzhľad účesu si vyžaduje zdravé vlasy. Lietajúce nepoddajné vlasy boho štýl nezvýraznia.

Obrázok: Väčšinu dní sa Susan hlasí ku klasickému šik štýlu. Avšak v tento deň ju fotograf zachytil s jej veľkým floppy klobúkom a ležérne rozpustenými vlasmi, čím sa zaradila do teritória boho štýlu – aj keď len na chvíľku.

Ako zdokonaliť Boho štýl

Boho trendy účes: Čelenky alebo šatky v štýle Gypsy pridajú do vášho účesu prvky boho alebo hippie štýlu.

Experimentovanie je skutočná podstata boho štýlu. Buďte kreatívni, ak chcete vstúpiť do sveta boho. Pravidlom je, že žiadne pravidlá neexistujú. Nebojte sa ničoho; nonšalantnosť je súčasťou boho štýlu. Možno v sebe objavíte umelca.

Jemný červenkastý nádych vo vašich vlasoch vytvorí perfektný gypsy look. Jednoducho použite polo-permanentnú farbu na vlasy.

Hravosť farebných šperkov a bižutérie je súčasťou boho štýlu. Môžete si vytvoriť zaujímavé boho outfity a objaviť pozitívny vplyv farieb vrstvením a kombináciou rôznych kúskov etno oblečenia i doplnkov.

Boho štýl si doslova žiada prirodzený make-up s očnými tieňmi v béžových a hnedých odtieňoch a pery bez rúžu.

Vlasový styling by mal byť ležérny avšak nie bez starostlivosti. Dlhé rozpustené vlasy by mali byť dokonale lesklé.

Šik boho účes: Čelenky v štýle gypsy alebo šatky dodajú do vášho účesu prvky boho alebo hippie štýlu.

Kaderník hviezd Armin Morbach pre vás pripravil video návod ako na to. Ukáže vám ako si upraviť účes do boho či „nedokončeného“ štýlu tak, ako to dnes robia mnohé hviezdy.

Odkazy:

Blog Shea Marie  >> Chayenne Meets Chanel

Zoein Blog >> Fashiononymous

Amintanin Blog >> Aminta's Fashion

Susanin Blog >> BabeJaneFashion.com

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...