Zlatá blond: Zjemnite svoj look!

Getty Images

Zlatá blond je naozaj úchvatná - či už nafarbená alebo prirodzená. Tento jedinečný odtieň blond dokáže vyčariť hrejivý, luxusný look a prémiová starostlivosť oň sa vám zaručene vyplatí. Odhalíme vám, čo túto exkluzívnu farbu krásne rozjasní a prezradíme, že aj tmavšie vlasy môžu ožiť vďaka zlatým tónom.

Vzácny poklad potrebuje účinnú ochranu. To platí aj pre taký prepychový odtieň ako zlatá blond. Aby ste si udržali jej hrejivý lesk, potrebujete vhodnú starostlivosť. Ukážeme vám, ako na to:   

Zlatý trblet pre anjelské vlasy

Doprajte svojim prameňom viac lesku – a začnite hneď pri umývaní. Špeciálne produkty s trblietavými zlatými pigmentmi určené pre blond vlasy dodajú tejto farbe intenzitu a lesk podobný vzácnemu kovu. Tieto bohaté šampóny a kondicionéry tiež uhladzujú povrch vlasov, aby dokázali lepšie odrážať svetlo. Výsledkom sú vlasy, ktoré žiaria ako zlato.

Pozor na slnko!

Pri opaľovaní pamätajte aj na spoľahlivú ochranu svojich vlasov. Podobne ako pokožku, aj vlasy môže poškodiť teplo a slnečné lúče, ktoré sú schopné narušiť farebné pigmenty. Výsledkom sú unavené a matné vlasy. Dostatočná ochrana vo forme sprejov a olejov s UV faktorom však pomôže udržať zlatú blond v perfektnom vlase. Aj klobúk proti slnku (pre tento odtieň sú najvhodnejšie krémové odtiene a biela) je skvelý spôsob, ako sa vyhnúť slnečným lúčom a ochrániť pritom citlivú pokožku hlavy.  

Česanie garantuje lesk

Hýčkajte svoju zlatú blond pravidelnými rituálmi. Česanie stimuluje cirkuláciu krvi v pokožke hlavy, čo pomáha rozmiestniť živiny ku korienkom vlasov. Vďaka tomu budú zdravé, žiarivé a hebké – a ich neobvyklá farba skutočne vynikne.

Uhladiť, prosím!

Zlatá blond s dokonalým leskom? Žiaden problém! Skrášľujúce oleje s tekutými mikrokryštáľmi vytvoria úchvatný zrkadlový efekt. Tieto prvotriedne produkty vaše vlasy aj vyživia a dodajú im zamatovú hebkosť. 

Zlatá horúčka pre tmavé vlasy

Nie ste prirodzená blondínka? Buďte bez obáv, aj brunetky si môžu užívať luxusný zlatý look. Pretože podobne ako ostatné farby aj zlatá blond má mnoho odtieňov, môže ju s úspechom využiť viacero farebných typov. Bežné farby na vlasy napr. rozlišujú medzi svetlou, teplou a tmavou zlatou blond. Posledná v poradí sa ideálne hodí pre tmavšie vlasy – oživí ich jedinečným zlatým leskom.  

Zlatá blond
Tmavá zlatá blond je dokonalým oživením pre hnedé vlasy.

Farebný kontrast pre tmavú blond

Rady by ste investovali do trendy zlatej, ale obávate sa následného dofarbovania vlasov? Snáď vás upokojí to, že nie je dôvod si tým lámať hlavu. Tmavé vyrastajúce korienky vo svetlých vlasoch sú momentálne módnym hitom! Trendsetterky si tento kontrast nechávajú vo vlasoch vytvárať zámerne, pretože dokáže navodiť uvoľnený a veľmi prirodzený vzhľad. Vy môžete jednoducho počkať, kým tmavé korienky dorastú do dĺžky 2 až 3 centimetrov. Je čas si život trochu rozjasniť!   

Súvisiace články
  • Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?

    Farbenie vlasov

    Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?
    ...

    Prinášame vám dôležité fakty, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní. Aké sú medzi nimi rozdiely, aké majú výhody a čo od ich aplikácie môžete očakávať?

    ...
  • Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom

    Blond farba vlasov

    Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom
    ...

    Trblietavá blond je esenciou leta. Aby takou aj zostala, mali by ste chrániť vlasy pred UV žiarením. Prinášame tie najlepšie letné tipy pre blondínky.

    ...
  • Farebné pruhy

    Exotické farby na vlasy

    Farebné pruhy
    ...

    Kombinácie výrazných farieb už nie sú vyhradené len pre látky a odevy. Teraz zvýrazňujú štýlové ženy žiarivými farbami svoje účesy

    ...
  • Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým

    Plavá farba na vlasy

    Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým
    ...

    Plavá, plavejšia, platinová. Tento najsvetlejší blond tón je medzi farbami na vlasy dobre známy. Platinová blond sa nosí už od 90. rokov, ale až teraz si ju ľudia prestali spájať s bábikou Barbie. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o tejto trendy farbe.

    ...
  • Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno

    Červená farba na vlasy

    Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno
    ...

    Blogerky sa rozžiarili pre červené vlasy. Zistite, či aj vám červené vlasy pristanú a ako si ich udržať stále krásne, plné života.

    ...
  • Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku

    Farbenie

    Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku
    ...

    Rada experimentujete s farbou vlasov? Možno vás zaujíma, aký je vzťah medzi odtieňom vlasov a celkovým imidžom.

    ...
  • Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy
    ...

    Nastávajú sivé časy: Vlasy tejto farby začínajú byť trendy! Zistite, ktoré účesy sú práve obzvlášť vhodné na to, aby sivým vlasom dovolili vyniknúť.

    ...
  • Odfarbenie pôvodne šedých vlasov

    Šedivé vlasy

    Odfarbenie pôvodne šedých vlasov
    ...

    Šedivé vlasy vyjadrujú určitý postoj k móde a životnému štýlu. Ženy, ktoré si farbili šedivé vlasy a teraz majú v pláne prestať vedia, koľko času to vyžaduje. Stať sa trendy so šedivými vlasmi však chce tiež svoj čas.

    ...
  • Hviezdy so šedivými vlasmi

    Šedivé vlasy

    Hviezdy so šedivými vlasmi
    ...

    Celebrity na celom svete zbožňujú svoje šedivé vlasy. Obdivujte šediny Jamie Lee Curtis, Judy Dench a iné hviezdy!

    ...
  • Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy
    ...

    V panike si ženy začínajú farbiť vlasy hneď ako nájdu svoj prvý šedivý vlas. Mladé hviezdy však objavili krásu a šarm šedivých vlasov.

    ...
  • Svieže účesy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Svieže účesy pre šedivé vlasy
    ...

    Jemné vlny, boby, uhladené drdoly a krátke účesy sú variácie, ktoré dodajú štýl šedivým vlasom.

    ...
  • Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?

    Plavá farba na vlasy

    Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?
    ...

    Ktorá z aktuálnych blondínok pôsobí príťažlivejšie, Emma Roberts či Demi Lovato? Hlasujte za svoju víťazku!

    ...