Trendy farba na vlasy roku 2012 – krémová blond

Pozdvihnite čaše na počesť nového odtieňa vlasov – tzv. champagne. Jemná blond champagne a béžová blond sú doslova hitom sezóny 2012. Prečítajte si o celebritách, ktoré už tomuto trendu podľahli.

Minulú sezónu bola hitom platinová blond. Pre sezónu 2012 je to zase Champagne blond. Po minulé roky populárnu svetlú blond tak dnes strieda jemnejší béžový odtieň. Tento trend má svoje výhody. Pri tomto odtieni je potrebné oveľa menej zosvetľovania, čo ale závisí aj od prirodzeného odtieňa vašich vlasov. Samozrejme, nejaké zosvetľovanie vlasov je potrebné aj ako príprava na nanesenie nového blond odtieňa.

Módni návrhári sa takisto chytili béžovej farby. Dôkazom je aj prezentovaná jarná a letná kolekcia 2012 počas Týždňa módy. Dlhé vlajúce vlasy zdobili modelky dievčenskej módy od Rodarte. Farba vlasov modeliek sa niesli práve v odtieňoch béžovej blond a chladnej champagne.

Šéfdizajnér pre módny dom značky Calvin Klein, Francisco Costa, je známy najmä svojimi minimalistickými lookmi. Tento rok si vybral modelky ako Patricia van der Vliet a Hanne Gaby Odiele, aby ukázal svoje delikátne kreácie. Pre modelky zvolil béžovú blond farbu vlasov, ktorá vzbudzovala u divákov dojem nevinnosti návrhárovej novej kolekcie. Na druhej strane módneho spektra je návrhárka Anna Sui, ktorá pozvala divákov na exkurziu do 70-tych rokov. Tá predviedla svoje modelky v krásnych pestrofarebných  tričkách s potlačou, stuhami a volánmi a s rôznymi ďalšími doplnkami. Nie sme preto prekvapení, že „slečna Hippie Chic' “ spolupracuje s 25-ročnou kanadskou supermodelkou Jessicou Stam, ktorá je veľmi obľúbená aj u iných dizajnérov. Je to iste aj vďaka jej béžovej farbe vlasov.

Aký je ale rozdiel medzi béžovou blond a Champagne blond? Čítajte ďalej, a dozviete sa odpoveď.

Jessica Stam s krásnou béžovou blond farbou
Béžová blond farba supermodelky Jessicky Stam dopĺňa módnu kolekciu Anna Sui FS 2012.

Béžová blond

Béžová blond je odtieň blízky klasickej svetlej blond a strednej blond farbe, s ich prirodzeným leskom, hodvábnym vzhľadom a strednou pigmentáciou. Na rozdiel od Champagne sa tento odtieň vždy prezentuje aj jemným zlatistým tónom. Pre viac zlatistý odlesk odporúčame pre ženy s farbou tmavý blond a brunetky, aby si pred aplikovaním novej béžovej blond farby vlasy trochu zosvetlili. Tie, ktoré máte jemnú až strednú blond farbu, môžete novú farbu naniesť bez zosvetľovania.
Tento odtieň vlasov veľmi pristane ženám, ktoré sa môžu pochváliť jemne opálenou pleťou a zelenými očami. Je to veľmi atraktívna kombinácia.

Champagne blond

Tento odtieň vyzerá ako veľmi svetlý prirodzený blond odtieň. Na rozdiel od béžovej blond, pre ktorú sú charakteristické zlatisté odtiene, pre Champagne je to zase matný, chladivý odtieň. Iba málo žien sa môže pýšiť takouto prirodzenou farbou vlasov. Pred samotným farbením vlasov na tento odtieň, je preto potrebné vlasy zosvetliť. Pre dosiahnutie požadovaného odtieňa budete potrebovať farbu s chladným leskom, nie so zlatistým. Tento odtieň vlasov pristane najmä bledšej pokožke a modrým očiam.

Pozrite sa do našej galérie, kde vám ukážeme známe ženy, ktoré podľahli tomuto novému trendu.

Odkazy:

Domov Champagne >> champagne-ardenne-tourism.co.uk

Viac než len blond >> theblondeblog.com

Súvisiace články
  • Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?

    Farbenie vlasov

    Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?
    ...

    Prinášame vám dôležité fakty, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní. Aké sú medzi nimi rozdiely, aké majú výhody a čo od ich aplikácie môžete očakávať?

    ...
  • Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom

    Blond farba vlasov

    Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom
    ...

    Trblietavá blond je esenciou leta. Aby takou aj zostala, mali by ste chrániť vlasy pred UV žiarením. Prinášame tie najlepšie letné tipy pre blondínky.

    ...
  • Farebné pruhy

    Exotické farby na vlasy

    Farebné pruhy
    ...

    Kombinácie výrazných farieb už nie sú vyhradené len pre látky a odevy. Teraz zvýrazňujú štýlové ženy žiarivými farbami svoje účesy

    ...
  • Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým

    Plavá farba na vlasy

    Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým
    ...

    Plavá, plavejšia, platinová. Tento najsvetlejší blond tón je medzi farbami na vlasy dobre známy. Platinová blond sa nosí už od 90. rokov, ale až teraz si ju ľudia prestali spájať s bábikou Barbie. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o tejto trendy farbe.

    ...
  • Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno

    Červená farba na vlasy

    Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno
    ...

    Blogerky sa rozžiarili pre červené vlasy. Zistite, či aj vám červené vlasy pristanú a ako si ich udržať stále krásne, plné života.

    ...
  • Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku

    Farbenie

    Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku
    ...

    Rada experimentujete s farbou vlasov? Možno vás zaujíma, aký je vzťah medzi odtieňom vlasov a celkovým imidžom.

    ...
  • Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy
    ...

    Nastávajú sivé časy: Vlasy tejto farby začínajú byť trendy! Zistite, ktoré účesy sú práve obzvlášť vhodné na to, aby sivým vlasom dovolili vyniknúť.

    ...
  • Odfarbenie pôvodne šedých vlasov

    Šedivé vlasy

    Odfarbenie pôvodne šedých vlasov
    ...

    Šedivé vlasy vyjadrujú určitý postoj k móde a životnému štýlu. Ženy, ktoré si farbili šedivé vlasy a teraz majú v pláne prestať vedia, koľko času to vyžaduje. Stať sa trendy so šedivými vlasmi však chce tiež svoj čas.

    ...
  • Hviezdy so šedivými vlasmi

    Šedivé vlasy

    Hviezdy so šedivými vlasmi
    ...

    Celebrity na celom svete zbožňujú svoje šedivé vlasy. Obdivujte šediny Jamie Lee Curtis, Judy Dench a iné hviezdy!

    ...
  • Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy
    ...

    V panike si ženy začínajú farbiť vlasy hneď ako nájdu svoj prvý šedivý vlas. Mladé hviezdy však objavili krásu a šarm šedivých vlasov.

    ...
  • Svieže účesy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Svieže účesy pre šedivé vlasy
    ...

    Jemné vlny, boby, uhladené drdoly a krátke účesy sú variácie, ktoré dodajú štýl šedivým vlasom.

    ...
  • Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?

    Plavá farba na vlasy

    Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?
    ...

    Ktorá z aktuálnych blondínok pôsobí príťažlivejšie, Emma Roberts či Demi Lovato? Hlasujte za svoju víťazku!

    ...