Skip to Content

xLaeta vloguje o vlasovom stylingu

Getty Images

Julia z videoblogu xLaeta nás zaujala svojimi inšpiratívnymi vlasovými nápadmi a  dievčenským šarmom. Je tiež certifikovanou expertkou na farbenie vlasov

Blogeri sú hybnou silou, s ktorou sa pri súčasnej svetovej móde musí počítať. Vlogerka Julia z blogu xLaeta si vytvorila povesť svojimi kreatívnymi videonávodmi k úprave vlasov, podnetnými príspevkami na Instagrame a veľmi dobre prijímanými aktivitami na Facebooku. Predstavujeme vám blogerku Juliu a ukážeme vám zopár jej zaujímavých vlogov o vlasovom stylingu.

Julia a jej video blog „xLaeta“

18-ročná Julia je talentovaná hviezda videoblogov zo sveta módy, účesov a trendov. Ponúka veľa inšpirácie množstvu svojich fanúšikov na YouTube. Jej stránka pokrýva témy pre mladých, napríklad „10 študentských účesov, ktoré ste videli vo filmoch a seriáloch“, a to s veľmi priamym a roztomilým prejavom.

V dobrej nálade a s dievčenským šarmom rozpráva o nových trendoch ľahko zrozumiteľným jazykom. Mladá študentka tak dokáže zabaviť ako profesionál. Na svojom YouTube kanáli predstavuje aj iných hairstylingových blogerov, napríklad zakladateľku vlogu „alwaysxcaro“.

Julia zblízka

xLaeta vloguje o vlasovom stylingu
Julia miluje svoje blonďavé, takmer po pás dlhé vlasy

Jej záujem o módu a styling vraj prišiel úplne prirodzene. Už veľmi skoro Julia experimentovala s maminým make-upom. „Ako malá som zvykla uchmatnúť mame make-up, skrývala som si ho a neskôr skúšala jeho nanášanie,“ priznáva. Dnes, bez nervozity z možnej delikvencie, Julia zdieľa svoje vizážistické postupy a skúsenosti s úpravou vlasov so svojimi divákmi. Jej mottom je „Proste to urob“: „Vo všeobecnosti odporúčam najskôr experimentovať s vašimi vlasmi, aby ste našli účes, ktorý vám najviac pristane. Keď už nájdete svoj osobný štýl, môžete začať zlepšovať režim úpravy vlasov.“ Čo sa jej vlastnej vlasovej starostlivosti týka, Julia trvá na používaní regeneračných vlasových olejov. „Olej sa postará o to, že konce vlasov vyzerajú zdravo a udržiavajú si nádherný lesk.“

Blogerka Julia preferuje klasické účesy, napríklad predelenie cestičkou uprostred alebo prísne pôsobiace chvosty. V súčasnosti Juliu najviac fascinuje vlasový strih po plecia s názvom clavi cut, napriek tomu si však zatiaľ svoju hrivu ostrihať nedala. „Verím, že by mi moje vlasy dlhé takmer po pás skôr či neskôr chýbali. Clavi cut je ale veľmi lákavou možnosťou.“ Okrem toho svoje vlasové stylingy často podporuje objemovým púdrom „pre extra štýl“.

Juliin vlasový styling: Trojuholník zo sponiek

xLaeta vloguje o vlasovom stylingu
Vlasy sú stiahnuté dozadu vďaka jednoducho, ale sofistikovane, vyzerajúcemu trojuholníku z vlasových sponiek.

Julia rada do svojich účesov pridáva šikovné detaily, napríklad tu používa trojuholník vytvorený z troch sponiek, ktorý jej dodáva klasický look školáčky. Naučte sa tento účes vytvoriť podľa nasledujúcich pokynov.

Postup, ako krok za krokom vytvoriť trojuholník zo sponiek:

1. Urobte si cestičku uprostred hlavy.

2. Vezmite prameň predných vlasov hneď vedľa cestičky a ťahajte ho dolu a vzad.

3. Prepojte navzájom konce troch vlasových sponiek (hladkou stranou nahor) tak, že z nich utvoríte trojuholník.

TIP: V závislosti od farby vašich vlasov môžete kombinovať farby sponiek. Čierne vlásenky vynikajú na blonďavých vlasoch, kým zlaté či strieborné výborne kontrastujú na hnedých či čiernych vlasoch.

Vlasové konzultácie s xLaeta

Julia si svoje vlasy farbí. Zmeny odtieňa vlasov sú jej celkom blízke a najčastejšie strieda množstvo blonďavých odtieňov od popolavej až po jahodovú blond. Na blogu xLaeta Julia odporúča dvojtónové farbenie, ak nechcete úplne zmeniť svoju prirodzenú farbu vlasov. „Je to veľmi moderný spôsob, ako oživiť farbu vašich vlasov.“

Vo svojom videu Julia asistuje divákom pri voľbe správnych vlasových odtieňov.

Juliine blogy a vlogy

xLaeta >> YouTube.de

xLaeta >> instagram.com

xLaeta >> facebook.com

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...