Skip to Content

Videoblog s inštrukciami k stylingu vlasov: 'Cali Kessy'

Getty Images

Sladká ako Kessy! Tento mesiac si osladíme rubriku „Obľúbená blogerka YouTube vesmíru“ slečnou menom Kessy z 'Cali Kessy'. Svojich fanúšikov vždy počastuje sladučkým úsmevom, mimoriadnymi vlasovými návodmi a mnohými ďalšími tipmi ku kráse. Takže svoje miesto v našom zozname blogov si určite zaslúži.

Zarytá vegetariánka priznáva, že nie je na športy, ale skôr na tie pekné veci v živote ako vlasy, krása a make-up. Kessy z Karlsruhe je práve taká všestranná ako jej blog 'Cali Kessy'. S množstvom nápadov a drzým šarmom približuje táto 22-ročná blogerka svoj svet krásy fanúšikom a doslova ich prilepí na obrazovky svojimi príťažlivými vlasovými návodmi, inšpiratívnymi vizážistickými tipmi a pestrofarebnými nechtovými dizajnmi.

Kessin videoblog 'Cali Kessy'

Čo nájdete na jej blogu? „Krásu, zábavu a úprimné názory,“ vraví Kessy. Študentka sa veľmi dôsledne snaží ponúknuť svojim divákom to najlepšie zo seba a svojich nápadov, a to radšej ako ich klamať povrchnosťou. Svoj úspech zakladá na úprimných komentároch, priamych tipoch a (ne)prikrášlenej pravde. A týka sa to aj tém z jej súkromia, ako napríklad vzťahu na diaľku. Žiť sladký život vôbec neznamená mať na ružiach ustlané, rovnako ako dokonalo hladké nohy v lete či nanášanie falošných rias... Kessy zdieľa svoje osobné skúsenosti so svojimi fanúšikmi a stojí pri nich slovami aj skutkami. Dať a brať. A rovnako sa na svojich divákov spolieha – mladá rodáčka z Bádenska-Württemberska si napríklad pýta tipy, aby sa pripravila na svoju nadchádzajúcu cestu do Mníchova. Interakcia v najlepšom zmysle slova!

Zaostrené: Viac o Kessy

„Najskôr som to robila len pre zábavu,“ vysvetľuje Kessy. Po 13-tich mesiacoch v Kalifornii ako au-pairka si musela počkať na vysokoškolské miesto v Nemecku a rozhodla sa venovať tento čas blogovaniu: „Sledovala som iných ľudí na YouTube, napríklad 'Shaaanxo', už veľmi dlhý čas a naozaj ma bavili.“ Do dnešného dňa Kessy bloguje už viac ako rok a základňa jej fanúšikov sa stále rozrastá (momentálne okolo 9 000 odberateľov). Na YouTube sa blogerka špecializuje najmä na vlasové tipy – niet sa čo čudovať, jej hriva je pre ňu doslova svätou. „Myslím, že dĺžka mojich vlasov je teraz naozaj mimoriadna a páči sa mi, aké sú lesklé. Preto si dávam záležať na tej najlepšej starostlivosti,“ hovorí Kessy. Študentka nedá dopustiť na nezmývateľné produkty a vlasy chráni pred príliš veľkým teplom. „Keďže si vlasy často vyrovnávam, vždy používam tepelnú ochranu.“ Rodáčka z Bádenska-Württemberska nikdy netúžila po krátkom strihu vlasov: „Vždy som chcela veľmi dlhé vlasy, takže je iba malá šanca, že by som si ich niekedy dala ostrihať. Ale obdivujem ženy a dievčatá, ktoré si vedia vybrať krátke strihy vlasov a udávajú nimi trendy.“

Videoblog s inštrukciami k stylingu vlasov
Účes pre dobrý pocit: Dlhé vlasy s vrkočom.

Vlasové inštrukcie od 'Cali Kessy':

Vždy má riešenie: Dni, keď si nedokážeme upraviť vlasy, pre Kessy nepredstavujú žiadny problém. Študentka objavila populárny strapatý drdol práve pre svoje vlasy, vďaka ktorému si dokáže vypnúť svoju hrivu, keď už nie je úplne svieža. „Nedbalý uzol je rýchly a jednoduchý a naozaj univerzálny!“ 'Cali Kessy' nám vo svojom videu ukáže, ako tento všestranný look dosiahnuť:

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...