Skip to Content

Video Blog: „SchmecktSowiesoNicht”

Čas od času vám predstavíme naše najobľúbenejšie video blogerky a blogerov, ktorí predstavujú súčasné trendy vo vlasovom stylingu. Dnes vás zoznámime so  Susanne – autorkou vlogu s názvom „schmecktSowiesoNicht”. Okrem iného tu nájdete aj užitočné odporúčania a inštrukcie, ako sa napríklad vysporiadať s vlasmi, keď nemajú svoj deň.

V dnešnej dobe rozhodne nie je núdza o video blogy, ktoré sa zaoberajú vlasovým stylingom, make upom a módou. Niektoré z nich odrážajú skutočne odborné znalosti a vyššiu úroveň tohto „umenia“. Našli sme viaceré poklady a radi by sme vám predstavili naše naj.

Susanne a 'schmecktSowiesoNicht'

Susanne svoje vlogy o vlasovom stylingu vždy okorení správnou dávkou humoru. Bez príkras a v pravom minimalistickom štýle ide Susanne priamo na vec a ukazuje nám vo videách svoj hair-style. Jej popisy a inštrukcie sú jednoduché a zrozumiteľné, a preto sa dajú ľahko napodobovať.

Okrem  videí o vlasoch nám Susanne ponúka i humorné klipy inšpirované jej osobnými skúsenosťami. Chceli by ste vedieť aký typ účesu by si mala vytvoriť matka, aby zaručene naštvala svoje dcéry? Susanne vám ukáže ako to docieliť.

Susannin vlogerský portrét

Okamžite sme si všimli, že každý z jej krokov vo vlasovom stylingu je dotiahnutý  do absolútnej dokonalosti. Susanne svoje vlasy pozná veľmi dobre a vie ako ich upraviť. „V puberte som svoje husté vlasy nenávidela, neskôr som svoj názor zmenila a teraz svoju „hrivu“ milujem.“

Trendy v účesoch a trendy všobecne sa menia veľmi rýchlo. Susanne rada experimentuje s novými štýlmi, najmä s farbami. „Začala som si farbiť vlasy v tínedžerskom veku. Ružovú som si vybrala ako prvú, potom červenú, hnedú a čiernu. Teraz sú moje vlasy zase škoricové.“

Aj napriek tomu, že miluje rôzne účesy, Susanne nikdy nevyskúšala krátky zostrih. „Krátke účesy sa mi páčia, dodávajú žene istý charakter. Ja som však zatiaľ nenašla odvahu ostrihať si vlasy viac než pod uši.“ A to je pre nás len dobre, pretože jej vlogy ponúkajú cenné inšpirácie pre polodlhé a dlhé vlasy.

Hlavným aktérom jej prvého vlogu na YouTube bol jej pes Ikarus Doodle.

„Po čase už moje nápady neladili s témou 'ikarusDoodle', a tak som vytvorila nový video blog 'schmecktSowiesoNicht'.“

Susanne vo svojom video-blogu: Francúzsky cop a styling

Video Blogs and Hair Styling Instructions
Krásny styling s copom, oslní v práci a je vhodný aj pre slávnostné príležitosti.

Rovnako ako všetky ženy, aj vlogerka Susanne pozná „bad-hair days“. Ponúka preto praktické stylingové rady práve na tieto dni. Drdol alebo cop vás zachráni v hocijakej situácii. V nasledujúcom videu vám ukáže štýlový drdol.

Susannin video blog: Cop zapletený okolo hlavy + ako na to

Podľa Susanne sú jej nápady praktické. Jej vlasové stylingy zapadajú presne do aktuálneho „normcore trendu“ (prosté a nenáročné). Každý z jej účesov má navyše istú dávku sofistikovanosti a precíznosti. S ďalším videom sa naučíte, ako vytvoriť krásny cop zapletený okolo hlavy, doplnený o čelenku.

Susannine Vlogy:

 

schmecktSowiesoNicht >> YouTube.de

Ikarus Doodle >> YouTube.de

 

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...