Skip to Content

Videoblogerky s vlasovými inštrukciami: ‚ViktoriaSarina‘

Getty Images

Navždy najlepšie priateľky Sarina a Viktoria z blogu ‚ViktoriaSarina‘ približujú nádherný svet krásy ako tím. Dve Rakúšanky sa perfektne dopĺňajú – jedna je expertkou na farbu vlasov, druhá sa špecializuje na zapletanie vlasov. Skvelé témy typu „urob si sám“ a „sleduj ma“ robia z ich blogu dvojitú explóziu inšpirácie.

V septembri sme sa zaľúbili nie do jednej, ale hneď do dvoch blogeriek! Viktorie a Sariny. A skvelou správou je, že o svoj blog sa starajú spoločne. Tento mesiac máme na YouTube zaostrené na blog ‚ViktoriaSarina‘, ktorý je očarujúci, vtipný a mieša príbehy krásy z pestrých životov oboch autoriek. Najlepšie priateľky zabávajú svojich divákov vtipnými výzvami ako „chlapec robil môj make-up“, predstavujú svoje obľúbené trendy vo vlastnoručne zhotovených lookbook videách a vysvetľujú, ako v niekoľkých jednoduchých krokoch môžete vykúzliť úžasné účesy!

Viktoriin videoblog ‚ViktoriaSarina‘

Video blog
Dve dievčatá, jeden blog: Viktoria a Sarina spolu pracujú na blogu ‚ViktoriaSarina‘

Viktoria a Sarina z rakúskeho Grazu objavili svoju vášeň pre svet krásy už v skorom veku, keď mali jedenásť. Hry na líčenie, nechtové kreácie a divoké účesy patrili k ich zábavkám už v škôlke. A takmer o dekádu neskôr to smerovalo k vytvoreniu vlastného kanálu na YouTube, ktorý dnes má až 47 tisíc sledovateľov. Jeho meno? Jednoduché a dômyselné – ‚ViktoriaSarina‘.

Popri móde a kráse je jedným z pilierov úspechu aj priateľstvo medzi blogerkami. „Máme veľmi zvláštne puto,“ zhodujú sa, „a pretože blogujeme spoločne, naše publikum môže vidieť oveľa viac uhlov pohľadu.“ Na blogu ‚ViktoriaSarina‘ nikdy nie je nuda a dievčatá svoju dávku zábavy zverejňujú vždy v stredu a v sobotu. Komické výzvy (napríklad ako „Extrémna smoothie výzva“) alebo nahliadnutia, v ktorých blogerky nechávajú divákov nakuknúť do svojich súkromných životov, tvoria zaujímavý mix pre originálny stylingový kanál.

Ich vášňou však zostáva krása. Kým Sarina ohromuje divákov pútavými radami o starostlivosti a návodmi na sofistikované vrkoče, pestré farby vlasov a prehľad v trendoch sú Viktoriinou doménou.

Zaostrené: Viac o Viktorii

Video blog
Veľké okuliare s hrubým rámom sú poznávacou značkou blonďavej Viktorie

XL okuliare zasadené na jej nose a svetlé, vždy trochu rozstrapatené vlasy po plecia – už len pre ten zjav si Viktoriu jednoducho musíte zamilovať. Je taká sympatická a prirodzená, že s ňou okamžite chcete byť priateľmi – alebo od nej aspoň dostávať užitočné kozmetické tipy.

Jej najobľúbenejším stylingom vlasov sú plážové vlny. „Mám rada ten mierne strapatý look,“ vysvetľuje blogerka. „Nevyžaduje si priveľa práce a z domu môžete vyraziť prakticky okamžite!“ Na to máme jedinú odpoveď: Palec hore! Letné vlnky sú pre Viktoriu perfektnou voľbou a jej jemným vlasom dodávajú objem. Páči sa vám to? Viktoria a Sarina vám vo svojom videu predvedú dva spôsoby na úpravu perfektných plážových vĺn:

Pastelovo ružové tóny, tyrkysové končeky, ohnivo oranžové vlasy – prirodzená blondína sa nebojí akéhokoľvek experimentu! „Vlasy si farbím pomerne často, rada skúšam nové veci,“ priznáva Viktoria. „Pastelové farby a ombre patria k mojim najobľúbenejším trendom!“ Popri tom sa mladá študentka nechá nahovoriť v podstate na čokoľvek: „Verím, že každý účes a styling môže byť ten pravý, ak vám pristane a nosíte ho s hrdosťou.“

Zaostrené: Viac o Sarine

Video blog
Sarininou typickou vizážou sú dlhé vlasy s dlhou ofinou

Jej znakom sú vlasy po boky, jej špecialitou sú komplikované zapletané copy. Sarina si vzala pod krídla tú romantickú časť blogu ‚ViktoriaSarina‘ a fanúšikom ponúka množstvo hravých návodov, ako zapliesť vlasy. K tomu má vždy po ruke aj užitočné tipy k starostlivosti o vlasy: „Keďže konce mojich vlasov sú mimoriadne zaťažované, pravidelne používam vlasový olej a robí zázraky!“

Mimochodom, Sarina svoju dennú rutinu kompletne venuje úprave ofiny: „Každý deň si musím ofinu upravovať, inak by bola plná medzier. Najskôr vlasy vyfénujem, vyhladím, učešem a zafixujem lakom na vlasy.“

Video blog
Zapletený vrkoč, drdol ozdobený vrkôčikmi a trendový "rasta look" – na Sarine vyzerá dobre všetko.

Módne a flexibilné, tak Sarina opisuje svoje vlasové kreácie, čo podčiarkujú aj jej nádherná dlhá hriva. Od vrkoča zapleteného v štýle rybej kosti cez drdol zdobený zapletenými vrkôčikmi až po tenučké vrkoče (prirodzene, vždy s vyhladenou ofinou) – blogerka má odvahu vyskúšať čokoľvek, aby mohla svojich fanúšikov nechať rozhodnúť, čo sa im páči najviac!

Voľnosť, prehľad a radosť z experimentovania sú doslova nákazlivé a dostávajú divákov do nálady a pokušenia vyskúšať vlasové trendy na sebe. Náš tip: Určite sa prihláste na odber videí od blogu ‚ViktoriaSarina‘!

Sociálne siete blogu ‚ViktoriaSarina‘

ViktoriaSarina >> youtube.com

Viktoria >> instagram.com

Sarina >> instagram.com

ViktoriaSarina >> facebook.com

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...