Skip to Content

Video blog plný stylingových návodov: TheUniqueCarina

Getty Images

Predstavujeme vám jedinečnú YouTube blogerku Carinu! Rodáčka z Mníchova svojich čitateľov vábi mottom „Be unique, be you! / Buďte jedineční, buďte sami sebou!“ a na svojom blogu prináša novinky zo sveta krásy, stylingu a účesov. Rada experimentuje s vizážou a svojmu heslu neostáva nič dlžná – presvedčte sa sami!

„Nekonečný príbeh“ – tak znie Carinina odpoveď na otázku týkajúcu sa jej farby vlasov. Pekná Mníchovčanka korení obsah svojho blogu TheUniqueCarina rovnakou hravosťou a bystrými úvahami, aké predviedla aj v rozhovore s nami. 

Carinin video blog TheUniqueCarina

Sýty hlas a jasné formulácie – to je Carinin recept, ako zaujať svoju komunitu, ponúknuť užitočné tipy týkajúce sa stylingu vlasov a ďalších príjemných tém. Blondínka približuje svet krásy prostredníctvom zábavných anekdot, ktoré sú vždy trefné a výstižné. Ako napríklad zážitok z návštevy u kaderníka, ktorý ju miesto zastrihnutia končekov pripravil o plných 15 cm z dĺžky vlasov. A servítku pred ústa si pritom rozhodne nedáva.

Mimochodom, po tejto skúsenosti berie 26-ročná vlogerka nožničky do rúk sama, kedykoľvek vo vlasoch objaví rozštiepené končeky: „Aj napriek vytrvalej starostlivosti bohužiaľ stále zápasím s rozštiepenými končekmi.“ Vo videu vysvetľuje svojim fanúšikom, na čo si majú dávať pozor. Jej rady sú šikovné, praktické a účinné! 

Viac o Carine

Carina našla pomenovanie pre svoj blog naozaj rýchlo: „Slovo ´jedinečná´ pokladám za veľmi inšpiratívne, nielenže dobre znie, baví ma aj jeho obsah: nenapodobiteľná a jediná svojho druhu!“

Video blog so stylingovými návodmi
Najobľúbenejším trendom vo farbách na vlasy je pre ňu melír. „Vašim vlasom prepožičia pohyb.“ vysvetľuje.

Túto blondínku charakterizuje nekomplikovaný prístup k stylingu vlasov: „Ako sa oblečiem, to je vždy výsledok spontánneho rozhodnutia. Ráno vstanem a vyberám si väčšinou podľa nálady.“ Znie to síce vierohodne, ale že by sa všetko dialo iba náhodou, to sa nám úplne nezdá. Aj v Carine sa skrýva dievča, ktoré detailne premýšľa o tom, ako bude vyzerať jej makeup, ktorý look a účes k sebe najviac sadnú. Ona sama priznáva: „Som žena, a preto prirodzene premýšľam o veciach ako nová farba vlasov! Mám za sebou kopec experimentovania, ale ako blondínka sa jednoznačne cítim najlepšie.“ Ako certifikovaná YouTube expertka na styling (sleduje ju viac než 54 000 užívateľov) má Carina riešenie snáď na každý problém týkajúci sa vlasov: „Ak vaše vlasy práve nemajú svoj deň, pomôžte si vysoko zopnutým copom, výborne sa budete cítiť so sviežimi plážovými vlnami a melír obohatí vaše vlasy o pohyb a textúru.“ A čo starostlivosť o vlasy? Vlogerka odporúča „olej na vlasy, ktorým predídete vysušovaniu končekov a intenzívne kúry raz za týždeň pre ich dokonalú hydratáciu“. Ďakujeme za skvelé tipy a zábavnú lekciu nemčiny!     

Návod na styling vlasov: Cop s pramienkom

Video blog s návodmi na styling
Cop so špeciálnym efektom: Tmavá línia pri korienkoch zámerne vystupuje do popredia vďaka uhladenému štýlu účesu.

Ak vaše vlasy nemajú svoj deň alebo kedykoľvek máte chuť: podľa Cariny je uhladený, vysoko zopnutý cop účesom, bez ktorého nemôžete existovať! Klasický cop zjemnila a ozvláštnila pramienkom vlasov obtočeným tak, aby zakrýval gumičku.  

Čo budete na uhladený cop potrebovať:
Žehličku, ochranný sprej pred stylingovým teplom, olej, vlásenky, gumičku, lak na vlasy a prípadne sprej na uhladenie vlasov.

Ako na to:

1. Do vlhkých vlasov si naneste ochranný sprej a uhlaďte ich pomocou žehličky.

2. Vlasy pevne začešte dozadu a popri tom ich vyhladzujte s použitím oleja, čím dosiahnete lesklý look.

3. Zopnite si ich do copu vysoko na hlave a akékoľvek odstávajúce vlasy skroťte sprejom na uhladenie vlasov.

4. Oddeľte širší pramienok zo zadnej časti copu, obtočte ho okolo gumičky a následne upevnite vlásenkami.

5. Nakoniec cop zafixujte lakom a styling je hotový!

Carinine kanály na sociálnych sieťach

TheUniqueCarina >> YouTube.de

TheUniqueCarina >> instagram.com

TheUniqueCarina >> facebook.com

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...