Skip to Content

Vlasy à la Angelina Jolie

Getty Images

Všetko najlepšie, Angelina Jolie! 4. júna 2015 bude Angelina Jolie oslavovať svoje 40. narodeniny. A to je pre nás podnet, aby sme sa bližšie pozreli na účesy, ktoré z nej urobili osudovú ženu a polovičku Brada Pitta. V živote rovnako ako v umení a biznise Angelina ukazuje svoju silu a štýl.

Herečka Angelina Jolie vyrástla z excentrickej hollywoodskej hviezdy do svojej súčasnej role matky šiestich ratolestí, prvotriednej humanitárky, manželky Brada Pitta a matky veľkej rodiny. Spolu s Bradom žije Angelina svoj sen multikultúrnej rodiny, tri z ich šiestich detí sú adoptované. Tajomstvom jej krásy pravdepodobne nie sú len jej plné pery a veľké oči, ale aj aktívny život, ktorý vedie. Jej zjav a štýl priťahujú pohľady dokonca aj v Hollywoode. Angelinina charizma a elegancia z nej robia prirodzenú trendsetterku v životnom štýle aj v móde. A to zahŕňa aj účesy. V našej galérii prinášame Angelinu Jolie s niekoľkými z jej najlepších účesov za posledné roky.

V štýle Brangelina

Brad Pitt a Angelina Jolie spolu vyzerajú výborne. Pre mnohých predstavujú manželský sen. Dokonca aj ľudia, ktorí by stále oveľa radšej videli po Bradovom boku jeho bývalú manželku Jennifer Aniston, priznávajú úspech Bradovho a Angelininho manželstva. V očarujúcom Brangelinovskom partnerskom štýle predstavuje dvojica ukážku pevného rodinného zväzku. A za to majú náš potlesk!

Účesy Angeliny Jolie
Životní partneri Brad Pitt a Angelina Jolie s rovnakým účesom.

Brad Pitt a Angelina Jolie navštívili premiérovú noc filmu 'Svetová vojna Z' s copmi. Jeho blonďavý chvost bol stiahnutý svetlou gumičkou a upravený v nedokončenom štýle, kým jej dlhší tmavý cop s jedným prameňom maskujúcim gumičku hladko dopadal na ramená (pozrite si fotografiu v galérii).

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...