Skip to Content

Trendy v účesoch na jeseň a zimu 2014

Už teraz nám návrhári predstavili, ako bude vyzerať módny diktát v druhej polovici tohto roka. Medzinárodný „fashion maratón“ odštartoval počas januára veľkým treskom v kozmopolitnom New Yorku a skončil marcovými prehliadkami v Paríži. Ukážeme vám tie najvzrušujúcejšie trendy stylingu, ktoré sme zahliadli v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži.  

Chceli by ste vyskúšať aktuálne looky na sezónu jeseň/zima 2014? Žiaden problém, pretože trendy, ktoré sa nedávno objavili na módnych mólach pre rok 2014, sú mimoriadne ženské a nositeľné. Predstavujeme vám farby vlasov, ktoré budú udávať tón v nasledujúcej sezóne aj účesy, ktoré by vášmu módnemu radaru rozhodne nemali uniknúť.  

Trend roku 2014: Francúzsky vrkoč

Trendy v účesoch na jeseň a zimu 2014
CuteCircuit si podmanili módne mólo na francúzsky spôsob – na hlavách mali francúzske vrkoče.

Francúzsky vrkoč bude svojím francúzskym šarmom dominovať trendy účesom aj v roku 2014 – stal sa z neho top styling na medzinárodných prehliadkach. Či už ako jemný prvok nad čelom alebo v podobe zapletaného účesu ovinutého okolo celej hlavy: tento vrkoč vám vždy zaručí pozornosť.

Trendy vo farbách na vlasy na jeseň a zimu 2014: Platinová blond

Trendy v účesoch na jeseň a zimu 2014

Čo sa týka farebných trendov, návrhári od New Yorku po Paríž boli zajedno: platinovú blond nebude tento rok možné prehliadnuť. Či už si vlasy uvoľnene prehodíte nabok alebo stiahnete nad krkom do pevného copu na jednej strane, platinová blond štýlovo okorení každý look.

Vľavo: Značky Sass & Bide a Boss Women sú medzi tými, ktoré predviedli platinovú blond.

Trendy v účesoch na jeseň a zimu 2014: Svetové módne móla

Týždeň módy v New Yorku

Katedrála, kostol, alebo kulisy temného lesa – newyorský týždeň módy zašiel v experimentovaní s prostredím, do ktorého zasadil svoje modely, naozaj ďaleko. Počas februára predstavovali značky ako Marc Jacobs, BOSS a Victoria Beckham svieže vízie v oblasti módy i stylingu vlasov na jeseň a zimu 2014. Motto znie: okázalosť, vzrušenie a hravosť.

Týždeň módy v Londýne

V druhej polovici februára 2014 sa v hľadáčiku módnych guru ocitol Londýn. Burberry, Vivienne Westwood a Tom Ford patrili medzi najznámejšie módne domy, ktoré sa objavili na londýnskom Týždni módy. Na ich prehliadkach to vrelo v štýle rock´n´rollu, modelky predviedli cool odtiene outfitov i účesov.

Týždeň módy v Miláne

Týždeň módy sa s veľkou pompou koná aj v Miláne. Na konci februára prezentovali prominentné módne domy Gucci, Prada, Jil Sander a ďalší známi návrhári svoje kolekcie na druhú polovicu roka 2014. Ich účesy boli klasicky upravené i hravé zároveň.

Týždeň módy v Paríži

Vrchol módnej sezóny nastal v Paríži. Na prelome februára a marca predstavili svoje novinky aj legendárne značky Chanel, Yves Saint-Laurent a Isabel Marant. Paríž predviedol veľké finále a potvrdil nastolené trendy: mladistvý, chic a stopercentne francúzsky štýl.

Tie najkrajšie účesy na jeseň a zimu 2014 z medzinárodných Týždňov módy nájdete v nasledujúcej galérii.

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...