Skip to Content

Trendy looky 2016 podľa Schwarzkopf

Ako vyzerajú nové trendy v účesoch na rok 2016? Schwarzkopf pozná odpoveď: Štyri fascinujúce kreácie, ktoré vystihujú to najdôležitejšie, čo sa práve vo svete módy odohráva. Cool, jedinečné, ženské a skutočne mestské - tak ich zachytila legendárna fotografka Annie Leibovitz. Esencia newyorského štýlu v tej najpôvabnejšej podobe!

New York, New York ... Trendy účesy na rok 2016 sa nesú v znamení energie, inšpirované pulzujúcou atmosférou americkej metropoly. Mestský nádych, iskra a temperament – niet miesta, ktoré by ich vystihovalo lepšie než „veľké jablko“. „Keď sa prechádzate po New Yorku,“ vyznáva sa vlasový expert Armin Morbach, „stretávate ženy s južanským nádychom, červenovlásky aj blondínky. Chceli sme zachytiť toto multikultúrne ovzdušie v kombinácii s ultra módnym pôvabom.“

Tu je výsledok: Štyri looky - Loose Breeze, Big City Waves, Shoulder Touch a Pretty Jaws – zosobňujú presne tento zmysel pre veľkomestský štýl. Jeho ideálom je moderná, kozmopolitná žena, ktorá presne vie, čo chce. Z New Yorku do Berlína, z pulzujúcej metropoly do odľahlých končín sveta – trendy looky 2016 pristanú každej žene, kdekoľvek na svete. To najlepšie na nich je, že sú jednoduché, uvoľnené, vhodné na každý deň... ale zároveň aj pôvabné, exkluzívne a extravagantné. Presne to vyžaruje z fotografií svetoznámej umelkyne Annie Leibovitz. Pred jej kamerou sa už objavili slávne osobnosti od Billa Clintona až po Kim Kardashian. Modelky žiarili pri fotení ako hviezdy na obálkach magazínov. To dodalo výsledným lookom pôvab a pôsobivosť.  

A čo poslúžilo ako inšpirácia? Na jednej strane trendy na sociálnych sieťach a pouličný štýl, na druhej medzinárodné módne prehliadky klasických módnych domov ako Gucci a Missoni. Ideálnym doplnkom k týmto lookom bude ten pravý make-up: Výrazné  obočie, mihalnice a pery, zvyšok je prirodzený a svieži.  

Moderné, ženské a elegantné: Rok 2016 bude vďaka týmto lookom ešte šťavnatejší

V nadchádzajúcej sezóne bude hrať styling dôležitejšiu úlohu než strih. Predstavujeme vám nové stylingové nápady pre dlhé vlasy (Loose Breeze, Big City Waves), vlasy po plecia (Shoulder Touch) i po bradu (Pretty Jaws). Nechajte sa inšpirovať!

Loose Breeze

Predlohou bol hippie look podčiarknutý dávkou sexepílu - jednoducho „nespútaný vánok“ (angl. „loose breeze“). Varianty s cestičkou na strane, ležérnym vrkočom alebo s jemnými vlnami, ktoré lemujú tvár – tento štýl je vo všetkých podobách svieži a prirodzený! „Každej žene pristanú jemné vlny a objem pri korienkoch vlasov. Loose Breeze vás omladí a pripomína mi typické 'dievča od vedľa'“, hovorí Armin Morbach.

Big City Waves

Look inšpirovaný rozbúrenými vlnami vám garantuje veľkolepý príchod všade, kde sa objavíte. „Keď do reštaurácie vstúpi žena s takýmito vlasmi, všetci sa za ňou otočia – je to jednoducho sexy,“ hovorí Armin Morbach. Look Big City Waves vlasom prepožičia objem a vďaka vzdušnej textúre funguje cez deň ako aj na večerné príležitosti. Reprezentuje silné, mestské ženy, ktoré rady zdôrazňujú svoju ženskosť nenásilným, ležérnym spôsobom. Od romantickej víly s červenými vlasmi až po exotickú a zvodnú brunetku – vždy však s veľkou dávkou elegancie. 

Shoulder Touch

Odkedy sa stal dlhý bob charakteristickým účesom topmodelky Karlie Kloss, obľúbilo si ho veľké množstvo žien. Interpretácia z dielne Schwarzkopf vám ponúka absolútnu slobodu: Tento look môže byť uhladený s príťažlivým objemom, upravený do mäkkých vĺn, ktoré príjemne lemujú tvár, alebo ako divoká variácia plážových vĺn. „Shoulder Touch mi pripomína prelom šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov – obdobie od rock´n´rollu až po hippies. V tomto prípade bol pre nás mimoriadne dôležitý divoký, nespútaný vzhľad. Veĺmi dobre si ho viem predstaviť v kombinácii s elegantnými šatami. Protiklady, ktoré sa dopĺňajú.“ vysvetľuje Armin Morbach.

Pretty Jaws

Aj bob siahajúci po bradu poskytuje priestor pre experimenty. Bude fungovať ako kučeravý a divoký alebo aj s elegantnými vlnami. „Tento look vyžaduje určitú dávku sebadôvery: Najviac vynikne na žene, ktorá má v sebe niečo mužské a nebojí sa to ukázať. Kreatívne indivídum, ktoré vedie vzrušujúci život. Nepotrebuje tráviť hodiny v kúpeľni či pred zrkadlom. Je to teda skôr o žene ako takej, než o looku samotnom.“ hovorí Armin Morbach.  

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...