Slovenská Tvár Looks 2012 - Poznáme víťazky

Hlasovali ste a porota vybrala 4 anjelov editoriálu v novom čísle mesačíka EVA: Petru Timkovú, Romanu Nguyenovú, Luciu Kapustíkovú a Kristínu Bežovú. Pozrite sa na ne!

Štyri účesy, štyri outfity, zaujímavé variácie make-upu a priestor pre vašu inšpiráciu, Schwarzkopf vám predstavuje Slovenky v exkluzívnej fotostory Slovenská Tvár Schwarzkopf Looks 2012.

Fotenie začínalo v skorých ranných hodinách a aj keď bolo vstávanie pre mnohých ťažkým orieškom, výsledok stojí za to. Na Slovensku sa medzinárodného projektu Schwarzkopf Looks 2012 ujal fotograf Jakub Klimo, účesy a vlasové kreácie mal na starosti Zoltán Takács – slovenský víťaz  Czech & Slovak Hairdressing Awards 2011 a  punc všetkému dodal stylista Boris Hanečka s vizážistkou Veronikou Huťkovou.

Pozor: Našli sme anjelov!

„Tohtoročné dievčatá kampane Schwarzkopf Looks sú krásne, mám veľkú radosť z toho, že sú to nemodelky, a zároveň veľmi zaujímavé typy,“ hovorí Jakub Klimo.

 

Look Overculture Envoy - Kristína Bežová (19):

Look Overculture Envoy - Kristína Bežová (19)

Tento look ma upútal vďaka fotkám s modelkou Elisa Sednaoui.“ Kaderník Zoli Takács popri farbení vlasov dodáva: „Kristína bola na kastingu ako prvá a len čo zavrela za sebou dvere, jednohlasne sme skonštatovali: Máme ju!“

Viac o účese - Podstatou účesu a strihu vlasov je najnovší trend melírovania. Konce vlasov sú zosvetlené, pričom na temene nevidno klasické pásiky ako pri melíre. Je to praktickejšie, vlasy neodrastajú tak rýchlo a melír vyzerá aj 5 – 6 mesiacov veľmi dobre.

Look Newtral Goddess - Petra Timková (26):

Look Newtral Goodess - Petra Timková (26)

Videla som, že hľadajú aj niekoho, kto má kučeravé vlasy a bude ochotný dať sa ostrihať nakrátko, tak som si povedala, že to musím vyskúšať.“

Viac o účese: Tento účes je príležitosťou ako ukázať, že aj krátke kučeravé vlasy sú veľmi trendy. Navyše ponúka niekoľko variantov a ak ste nositeľkou kučeravých vlasov, účes Newtral Goddess si môžete dopriať aj v rovnej verzii, stačí použiť žehličku na vlasy. „Aj samotný make-up prispôsobený k tomuto drsnejšiemu, resp. chlapčenskému účesu je určený skôr pre ženy, ktoré nechcú tráviť hodiny pred zrkadlom,“ dodáva vizážistka Veronika Huťková.

Look Bedlam Almighty - Romana Ngulienová (22):

Look Bedlam Almighty - Romana Ngulienová (22)

Na kastingu zrejme zavážilo aj to, že mám exotický pôvod (otec je Vietnamec), a modelka v originálnej kampani je z Kórey.“

Viac o účese: Účes Bedlam Almighty je o tmavších farbách. Pointou bolo dosiahnuť čo najprirodzenejší a najtmavší odtieň, aký nositeľka znesie. Najdôležitejší je však strih, ktorý sa musí dať strapatiť. Účes síce vyzerá zanedbane, ale je to len kamufláž, ide totiž o precízne prispôsobený strih vlasov.

Look Saint Econic - Lucia Kapustíková (21):

Look Saint Econic - Lucia Kapustíková (21)

Účes a celkový look mi je najbližší,  v tomto romantickom štýle sa aj v súkromí cítim najlepšie.“

Viac o účese: Ultrablond vlasy vystihujú daný účes najlepšie. Sú zosvetlené klasickým zosvetľovačom. Pre Borisa Hanečku je tento look stelesnením 60-rokov, podľa čoho volil štýl oblečenia a podobne je na tom aj vizážistka Veronika, make-up je pre ňu zo všetkých anjelov najelegantnejší.

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...