Skip to Content

Škola volá: Odštartujte novú sezónu ultra štýlovým účesom!

Keď sa budete po prázdninách chystať do školy, vašu hlavu budú pravdepodobne zamestnávať dve veci: 1. musím byť hotová za päť minút a 2. musím vyzerať úžasne. Splnenie týchto dvoch kritérií, hlavne ak ste všetku energiu investovali do súboja s vankúšom, môže byť nadľudský výkon. Nezúfajte! Pomôžeme vám so štýlovou prípravou na tento malý-veľký deň. Čítajte ďalej a naučte sa všetky dôležité triky!

Je ťažké uveriť, že letu už nemilosrdne odzvonilo a pred nami je vidina mesiacov strávených v knihách a v školských laviciach. Hoci sa zo slnečných lúčov ešte snažíte vyžmýkať, čo to dá, pravdepodobne už letmo pokukujete po trendoch na jesennú sezónu. Veď predsa zmena je život! Oslávte nový štart lookom, ktorý o vás spolužiakom prezradí len to najlepšie. Naše tipy na trendy účesy vám pomôžu vybudovať imidž, ktorý nebude mať konkurenciu.   

Upravený alebo ležérny vzhľad?

Pri štarte školského roka na seba najlepšie upozorníte účesom (pozri obrázok hore), ktorý pôsobí skutočne štýlovo a pritom nenútene, presne ako vy! Oddeľte si malý pramienok vlasov vzadu nad krkom. Zvyšné vlasy zatočte do ležérneho drdolu, ktorý bude pripomínať lesnú vílu. Z oddeleného prameňa zapleťte vrkôčik, obtočte ho okolo hlavy a upevnite. Nedokončený vzhľad dosiahnete tak, že si účes na niekoľkých miestach jemne uvoľníte a pritom necháte pár nezbedných pramienkov vytŕčať von.

Tip profesionálov: Matný vzhľad aj väčší objem dosiahnete použitím púdru značky Got2b pre objem vlasov. Tomu hovoríme: dvojitý zásah!
 

Rýchlejšie to už nejde

Zatočte s nervozitou! Prvé dni v lavici môžu byť stresujúce, hlavne ak ste sa ocitli v novej škole a nikoho tam nepoznáte. Hoďte všetky pochybnosti za hlavu a vytvorte si ultra jednoduchý a ultra rýchly zatočený účes. Na tento trik nepotrebujete ani zrkadlo! Jednoducho vezmite širší prameň vlasov nad čelom, zatočte ho smerom dozadu a upevnite na mieste ozdobnou sponou. Výsledok bude dokonalý a navyše určite nezmeškáte autobus.

Nové účesy do školy

Aj ďalší look je z kategórie „šlo to takmer samo“. Ak toho stihnete ráno pred školou až príliš mnoho – obliať sa kakaom, pohádať sa s bratom o právo na kúpeľňu či zistíte, že vaše vlasy práve nemajú svoj deň – tento účes hravo zvládnete aj na ceste do školy. Ako na to? Stačí predkloniť hlavu a prstami sčesať vlasy nabok, aby ležérne padali do strany. Potom ich veľmi voľne zapliesť do vrkoča. Urobte niekoľko slučiek, zopnite gumičkou a dlhšie konce nechajte voľne visieť. Konečný rozfúkaný dojem dosiahnete tým, že si slučky ešte trochu roztiahnete a na protiľahlej strane uvoľníte jeden-dva pramienky, ktoré  necháte voľne poletovať.      

Extra porcia šarmu pre ešte lepší štart

Výbornou voľbou do školy sú zapletané účesy rôznych tvarov. Pôsobia nenáročne, no zároveň pôvabne a upravene – ideálne pre všetky krehké divožienky i sebavedomé študijné typy. V prípade, že si na styling účesu rezervujete viac ako 3 minúty, vyskúšajte tento vyčesaný účes s jemným „glamour“ nádychom:

Z každej strany oddeľte pramienok vlasov nad čelom a nechajte ich voľne visieť. Zvyšok vlasov v dolnej časti hlavy si upravte do rôznych zatočených alebo zapletených tvarov, ktoré pripnete vlásenkami krížom jeden cez druhý, aby pôsobili trochu strapato. Nakoniec vezmite vynechané pramienky, zatočte ich smerom dozadu tak, aby celý účes zhora olemovali a pripnite ich. Nevšedný look dosiahnete tak, že do účesu sponkami upevníte krištáľové korálky navlieknuté na nitke alebo len tak samostatne.

Nové účesy do školy

Je čas na seba strhnúť trocha pozornosti, teraz alebo nikdy! Už býčie zápasy nás naučili, že keď je v ringu červená, uhnúť pohľadom je takmer nemožné. Skúste nabrať odvahu a ponoriť sa do nej od hlavy po päty. Môžete použiť aj jemnejšie odtiene. Doslova čerešničkou budú v tomto prípade sýtočervené vlasy – táto farba je teraz mimoriadne in! Výrazný granátovo červený tón už nepotrebuje žiadne zložité stylingové „piruety“. Stačí vypnúť vrchné pramene okolo čela dozadu a vznikne jednoduchý falošný cop. Za tajomnou červenovláskou sa zaručene otočí každý!  

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...