Skip to Content

Mladí módni tvorcovia dostanú zelenú

Prestížna návrhárska súťaž Schwarzkopf Fashion talent 2012 sa dočkala svojho 6.ročníka. Módni tvorcovia zo Slovenska, Českej republiky a ďalších okolitých krajín môžu ukázať svoju kreativitu a štýl. Úlohou súťažiacich je vytvoriť oblečenie pre štyroch pozemských anjelov, ktoré v sebe nesie moderný vzhľad na každý deň a zároveň necháva vyniknúť individualitu, ženskosť a osobnosť.

Schwarzkopf v spolupráci s vydavateľstvom Ringier Axel Springer a mesačníkom EVA  hľadá najtalentovanejšieho módneho tvorcu. Anjel pouličný bojovník (Bedlam Almighty), anjel vznešený záchranca planéty (Saint Econic), anjel vymykajúci sa konvenciám (Newtral Goddess), anjel dobrodružný svetobežník (Overculture Envoy) – to sú 4 zadania pre tento ročník súťaže. Každá kolekcia by mala odrážať súčasné trendy medzinárodných prehliadkových mól a celosvetových udalostí plných hviezd. K tomu všetkému mladí tvorcovia dodajú svoj osobitý prejav a vznikne unikátne módne dielo. A samozrejme, nesmieme zabudnúť na trendy účesy od profesionálnych kaderníkov.

Hodnotíme štýl

Odborná porota v zložení Mgr. Katarína Hubová, prof. Milota Havránková, Liběna Rochová, Rachel Berman Hadari, Leah Perez Recanati, prof. Milan Čorba, Mária Štraneková, Boris Kudlička či rektor VŠVU prof. Stanislav Stankoci, vyberie do 7. júla 2012 desiatich finalistov. Tí budú prezentovať svoju tvorbu verejnosti počas finálového večera 27. septembra 2012 v bratislavskom Auparku. Návrhári predstavia autorské kolekcie na tému „Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012.“

Schwarzkopf Fashion Talent
Milan Krupčík

Čo čaká na víťaza?

Hlavnou cenou je honorovaná zmluva od firmy Schwarzkopf v hodnote 3.320,- EUR na realizáciu autorskej kolekcie, ktorú víťaz predvedie na ďalšom ročníku súťaže v roku 2013. Víťaz ďalej získava od vydavateľstva Ringier Axel Springer a mesačníka EVA fashion editoriál v časopise EVA. Hlavný partner projektu Aupark vyberie víťaza, ktorý získa hotovosť 1000,- Eur na zhotovenie kolekcie, ktorú predvedie v rámci Nákupného víkendu a okrem toho bude môcť, spolu s ďalšími štyrmi vybranými finalistami, vystavovať svoje odevy vo výstavnej sieni bratislavského Auparku, ktorá sa otvorí počas jesenného nákupného víkendu a následne bude ďalej pokračovať. Zaujímavým lákadlom je tiež možnosť vytvoriť národný odev pre Miss Slovensko 2013, ktorý si so sebou víťazka vezme na svetové finále.

Chcete vedieť viac?

Pozrite sa na naše stránky www.schwarzkopffashiontalent.sk. Svojho favorita spomedzi desiatich finalistov si budete môcť zvoliť aj vy, stačí zájsť na stránku www.feminity.sk.

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...