Skip to Content

4 divy – 4 tváre Schwarzkopf Looks 2013

To by ste sa čudovali, aké sa na Slovensku rodia divy! Aj tento rok sa štvorici porotcov – vizionárov podarilo nájsť tváre, ktoré ideálne zosobnili štyri looky vo fotoeditoriáli Schwarzkopf s názvom New York Divas. Fotografie z tejto kolekcie boli predstavené v novom čísle časopisu Eva a skutočne je čo obdivovať!

Simona Beňová, Kristína Činčurová, Kristína Mrázková a Natália Ondáková svojou krehkou a nadčasovou krásou vdýchli nový život opustenej továrni Slovnaftu Rafinery Gallery. „Vytesané“ do dokonalej podoby kaderníkom Zolim Takácsom, módnym návrhárom Borisom Hanečkom a vizážistkou Luciou Mikulovou ich zvečnilo presné oko fotografa Jakuba Klima. Bohyne zostúpili na zem a zažiarili v plnej kráse.

Jedna z víťaziek, Natália Ondáková, opísala svoje dojmy takto: „Na výsledku pracoval celý tím a všetky sme prešli veľkou zmenou. Každej z nás to prospelo a osviežilo nás to.“

Dokonalý styling s poriadnou dávkou atmosféry

Kolekcia Schwarzkopf Looks už tradične prináša exkluzívny prehľad najnovších trendov v oblasti účesov. Styling vlasov sa tentoraz nesie v znamení strohých, čistých línií. Hladký či zvlnený look podčiarkuje moderný pôvab a sebavedomie súčasnej ženy, ktorá je rebelkou a zvodkyňou zároveň.

Špecialitou slovenskej verzie sa stal „duch miesta“ bývalej výrobnej haly. Jej hrany a zákutia sa objavujú v pozadí a tvoria prekvapivý kontrast s technicky dokonalým vyhotovením účesov. Autorom myšlienky spojiť krásu starého a nového, dodať zašlým časom trocha čerstvého lesku, je sám Jakub Klimo: „Stále snívam o tom poprechádzať sa v minulosti po bratislavských uličkách, kde boli nádherné staré továrne. Tak ako Demarchelier fotografoval účesy na čistom pozadí, tak som ich fotil aj ja, aby sme videli ich kvalitu a detaily. Zákulisné čiernobiele náladové fotografie pri česaní, pózy na zaujímavých miestach sme zachytili v priestoroch, ktoré ponúka táto továrnička.“

Look Fringer – Simona Beňová

Look Fringer – Simona Beňová

„Manhattan ako vyšitý, alebo skôr lyrická metafora Manhattanu“ opisuje Boris Hanečka look, ktorý je podľa neho živý a neuveriteľne sexi. Vizážistka zvolila dymové líčenie, ktorým zvýraznila len jednu časť tváre, oči a pery zostali „nahé“, v telovom odtieni.

Účes – jeho podstatou je ofina, hranatý strih a rovnaká dĺžka vlasov. Výrazný charakter mu dodala mrkvovo ryšavá farba, zatiaľ čo končeky sú vo svetlejšom ombre odtieni.

Look Sleek color – Kristína Činčurová

Look Sleek color – Kristína Činčurová

Tento účes je spomienkou na 70.roky, Berlín, glamour hippies, no napriek tomu pôsobí veľmi moderne a mladistvo. Líčenie pier je dokonale zladené s farebnými pramienkami, čoho výsledkom je pútavý farebný súzvuk.

Účes – Prirodzená farba vlasov modelky je skombinovaná s odtieňom ružovej. Vlasy sú premelírované a časti zafarbené na ružovo prešli zosvetlením takmer do biela. Tento look si vyžaduje dokonalé farebné spracovanie a je treba sa oň starať, aby farba vydržala čo najdlhšie.  

Look Gloss – Kristína Mrázková

Look Gloss – Kristína Mrázková

Boris Hanečka ho vidí ako modernú verziu popolušky, ktorá stále sníva o princeznovských vlasoch, ale vyvažuje ich strohými doplnkami v chlapčenskom štýle. Tento look je spojením čistých línií s výrazným líčením a dýcha z neho francúzska elegancia.

Účes – základ tvorí krásna lesklá farba, ktorú vytvoríte pomocou studeného hnedého odtieňa. Vlasy sú v prednej časti prestrihané, aby padali do tváre. Konečný tvar dosiahnete s použitím hrubej kulmy, po vychladnutí učešte pramene do požadovaného tvaru.

Look Big Bob – Natália Ondáková

Look Big Bob – Natália Ondáková

Z tohto účesu na prvý pohľad dýcha nostalgia 60.rokov, opäť však v novom a sviežom prevedení. V líčení dominujú oči s výraznou linkou a jemnejším ale sýtym farebným tieňovaním.

Účes -  Vlasy nie sú zosvetľované, len jemne premelírované. „Retro“ objem na vrchu hlavy dosiahnete fúkaním, tužidlom pre objem vlasov a tupírovaním. Pôvabnou bodkou je použitie jednoduchej zamatovej čelenky.

Súvisiace články
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Ležérny vrkoč Kristen Stewart

    Zapletané účesy

    Ležérny vrkoč Kristen Stewart
    ...

    Nedbalý pôvab účesu s rybím vrkočom Kristen Stewart je ako stvorený na upútanie pozornosti. Zistite, ako si ho jednoducho vytvoriť!

    ...
  • Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče

    Zapletané účesy

    Zapletaný styling: Ako si vytvoriť holandské vrkoče
    ...

    Holandské vrkoče majú predpoklady stať sa stylingovým hitom. Vysvetlíme vám všetko, čo o holandských vrkočoch a ich úprave potrebujete vedieť.

    ...
  • Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Midi look: Skvelé účesy pre polodlhé vlasy
    ...

    Módna elita miluje polodlhé vlasy! Zaostrili sme na tento všestranný strih a vybrali sme pre vás najkrajšie účesy, ktoré hravo zvládnete aj samy.

    ...
  • Účesy pre stredne dlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Účesy pre stredne dlhé vlasy
    ...

    Pozrite si sedem spôsobov, ako nosiť stredne dlhé vlasy, či už postupne zostrihané, s plážovými vlnami, uhladené, plné objemu alebo šikmou ofinou.

    ...
  • Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy

    Stredne dlhé vlasy

    Okamžite krásna: 5 extra rýchlych účesov pre polodlhé vlasy
    ...

    Vďaka našim rýchlym účesom začnete deň oddýchnuté a pred zrkadlom strávite len zlomok času. Vyskúšajte cool styling za menej ako päť minút!

    ...
  • Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy

    Muži

    Účesy pre mužov: Najlepšie looky a stylingové tipy
    ...

    Prezradíme vám všetko o výbere najvhodnejšieho účesu, objasníme význam farby a ponúkneme niekoľko riešení pre problémy s vlasmi.

    ...
  • Trendy mužské účesy s cestičkou nabok

    Muži

    Trendy mužské účesy s cestičkou nabok
    ...

    Nový trend v mužských účesoch je cestička nabok. David Beckham, Justin Bieber a ďalšie hviezdy ukazujú variácie tohto trendy účesu.

    ...
  • Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť

    Muži

    Pánske účesy 2016: Štýl ulice a prirodzená príťažlivosť
    ...

    Ostro sledované účesy: Dlhé aj krátke vlasy, nagélovaný chic look ale aj absolútna ležérnosť. Čo nosia na hlavách trendsetteri, ktorí vládnu štýlu ulice?

    ...
  • Trendy pánske účesy

    Muži

    Trendy pánske účesy
    ...

    Dámy nebojte sa, nebudeme vám hodiny blokovať kúpeľnu, len aby sme vyzerali dokonale. Zistili sme pre vás, aké účesy nosia celebrity i modeli a ako ich budete môcť dopriať svojim vlasom každý deň.

    ...