Skip to Content

Blogerky udávajú tón: Farby vlasov na rok 2014

Módni návrhári vytiahli zo svojho arzenálu štetce a ich najnovšie modely hrajú pestrými farbami. S outfitmi vo výrazných tónoch príťažlivo kontrastuje prirodzená farba vlasov. Ženy si nechávajú vyrastať svoju pôvodnú farbu a zvykajú si na dvojtónový look. Tento trend už na svojich blogoch predstavili mnohé trendsetterky, ktoré majú výnimočný cit pre nové trendy - v blogosfére je momentálne hitom prirodzená hnedá.   

 „Nová hnedá“ pôsobí prirodzene ale zároveň zmyselne. Tento efekt možno dosiahnuť tým, že farebný tón je blízky prirodzenému odtieňu vlasov, ktorému zároveň dodáva väčšiu intenzitu, hĺbku a lesk. Žiarivé tóny a rafinované farebné odlesky sú skutočnou pastvou pre oči. Svetlohnedá, strednehnedá i tmavohnedá lichotia takmer všetkým odtieňom pokožky. Ak si zvolíte farbu v podobnom odtieni, aký majú vaše vlasy, obohatíte svoje hnedé pramene o zaujímavé akcenty. Ideálnou cestou pre blondínky bude voľba  svetlej karamelovej a tmavovlasé ženy urobia najlepšie, ak siahnu po tmavej čokoládovej. Módne guru medzi blogerkami vám ukážu, ako v roku 2014 zažiariť. 

Farebné trendy 2014: Blogerka Sarah stavila na sofistikovaný hnedý odtieň

Farba vlasov 2014
Blogerka Sarah obľubuje žensky pôsobiace účesy. Prirodzené odtiene hnedej sú pre ňu ako stvorené.

Sarah zbožňuje New York, Marca Jacobsa, ružovú farbu, zlaté šperky, krinolíny a seriál „Gossip Girl“. Jej blog „Josie loves“ je prehliadkou pestrej zmesi záujmov. Na našej fotke prezentuje svoj zmysel pre ženský pôvab. Pred nohavicami vždy uprednostní sukňu a vlasy si upravuje tak, aby jej v mäkkých, uvoľnených vlnách lemovali tvár. „Nosím takmer výlučne sukne a šaty. Ostrihať si vlasy nakrátko pre mňa neprichádza do úvahy.“ prezrádza Sarah.  

Módne kreácie nie sú jedinou oblasťou jej záujmu. Vďaka rafinovanej hnedej farbe a zaujímavej úprave účesu je na špici aj čo sa týka trendov v oblasti vlasového stylingu. Toto je dokonalé spojenie farby a štýlu pre rok 2014. Po 12-ročných skúsenostiach s farbením vlasov Sarah vie, že prirodzene vyzerajúci hnedý odtieň nemusí byť dielom pôvodných pigmentov prítomných vo vlasoch. „Je komické, že po neúnavnom experimentovaní so všetkými odtieňmi blond a tmavohnedej som sa vrátila k svojej skutočnej (aj keď nie prirodzene vytvorenej) farbe vlasov a myslím, že mi najviac pristane.“ hovorí.  

Sarah si nerobí ťažkú hlavu z prípadného dňa zlých vlasov. Na to má skvelý recept – klobúky: „Nič nevyrieši stylingové problémy tak účinne ako krásny klobúk. Okrem toho som tento rok objavila aj suchý šampón, ktorý ma už niekoľko krát zachránil.“

>> Viac o Sarah: Josie Loves

Farebné trendy 2014: Blogerka Sophie dodáva svojej prirodzenej hnedej novú intenzitu

Farba vlasov 2014
Sophie je mladou matkou, no napriek tomu jej nerobí problém upraviť si vlasy v elegantnom štýle. Výrazne jej v tom pomáha aktuálny trend farieb na vlasy inšpirovaných prírodou. Ako prirodzená hnedovláska je nepochybne „in“.

Blogujúca mama Sophie hovorí o sebe ako o „Latte Macchiato Mama“ a tento nick naozaj miluje. Svojmu blogu „Berlin Freckles“ zámerne dala podtitul „Mama 2.0 medzi lifestylom, Latte Macchiato a bežným životom“. Vo svojich postoch premýšľa o životnom štýle, dizajne, rodine a deťoch.

Sophie predstavuje typ štýlovej ženy, ktorej záleží na svojom zjave i účese. „Hnedá je prirodzená farba mojich vlasov. Boli časy, keď som svoje tmavé vlasy považovala za nudné a snažila sa ich ozvláštniť výrazným melírom. Zosvetlené pramene však bohužiaľ vôbec nevyzerali dobre. Nedávno som prepadla čokoládovohnedej, ktorá zvýrazňuje moje pôvodne hnedé vlasy. Momentálne čakám tretie dieťa, takže použitie permanentnej farby nepripadá do úvahy. Miesto toho siaham po semi-permanentnej farbe.“

Sophie odhaľuje svoju tajnú zbraň proti dňu zlých vlasov: „Používam gumičku, vlásenky, sponky a špeciálny styling. Rada si zatočím vlasy po stranách a nad krkom ich ležérne zopnem do drdolu. S pomocou laku pre extra lesk vydržia moje vlasy v perfektnom stave po celý deň.“

>> Viac o Sophie: Berlin Freckles

Odkazy:

Blog Sarah >> Josie Love

Blog Sophie >> Berlin Freckles

Súvisiace články
  • Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?

    Farbenie vlasov

    Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?
    ...

    Prinášame vám dôležité fakty, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní. Aké sú medzi nimi rozdiely, aké majú výhody a čo od ich aplikácie môžete očakávať?

    ...
  • Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom

    Blond farba vlasov

    Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom
    ...

    Trblietavá blond je esenciou leta. Aby takou aj zostala, mali by ste chrániť vlasy pred UV žiarením. Prinášame tie najlepšie letné tipy pre blondínky.

    ...
  • Farebné pruhy

    Exotické farby na vlasy

    Farebné pruhy
    ...

    Kombinácie výrazných farieb už nie sú vyhradené len pre látky a odevy. Teraz zvýrazňujú štýlové ženy žiarivými farbami svoje účesy

    ...
  • Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým

    Plavá farba na vlasy

    Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým
    ...

    Plavá, plavejšia, platinová. Tento najsvetlejší blond tón je medzi farbami na vlasy dobre známy. Platinová blond sa nosí už od 90. rokov, ale až teraz si ju ľudia prestali spájať s bábikou Barbie. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o tejto trendy farbe.

    ...
  • Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno

    Červená farba na vlasy

    Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno
    ...

    Blogerky sa rozžiarili pre červené vlasy. Zistite, či aj vám červené vlasy pristanú a ako si ich udržať stále krásne, plné života.

    ...
  • Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku

    Farbenie

    Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku
    ...

    Rada experimentujete s farbou vlasov? Možno vás zaujíma, aký je vzťah medzi odtieňom vlasov a celkovým imidžom.

    ...
  • Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy
    ...

    Nastávajú sivé časy: Vlasy tejto farby začínajú byť trendy! Zistite, ktoré účesy sú práve obzvlášť vhodné na to, aby sivým vlasom dovolili vyniknúť.

    ...
  • Odfarbenie pôvodne šedých vlasov

    Šedivé vlasy

    Odfarbenie pôvodne šedých vlasov
    ...

    Šedivé vlasy vyjadrujú určitý postoj k móde a životnému štýlu. Ženy, ktoré si farbili šedivé vlasy a teraz majú v pláne prestať vedia, koľko času to vyžaduje. Stať sa trendy so šedivými vlasmi však chce tiež svoj čas.

    ...
  • Hviezdy so šedivými vlasmi

    Šedivé vlasy

    Hviezdy so šedivými vlasmi
    ...

    Celebrity na celom svete zbožňujú svoje šedivé vlasy. Obdivujte šediny Jamie Lee Curtis, Judy Dench a iné hviezdy!

    ...
  • Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy
    ...

    V panike si ženy začínajú farbiť vlasy hneď ako nájdu svoj prvý šedivý vlas. Mladé hviezdy však objavili krásu a šarm šedivých vlasov.

    ...
  • Svieže účesy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Svieže účesy pre šedivé vlasy
    ...

    Jemné vlny, boby, uhladené drdoly a krátke účesy sú variácie, ktoré dodajú štýl šedivým vlasom.

    ...
  • Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?

    Plavá farba na vlasy

    Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?
    ...

    Ktorá z aktuálnych blondínok pôsobí príťažlivejšie, Emma Roberts či Demi Lovato? Hlasujte za svoju víťazku!

    ...