Stredne svetlá blond so žiarivými akcentmi

Melír alebo svetlejšie korienky vytvárajúce dvojtónový vzhľad zvýraznia štruktúru a krásu stredne svetlej blond. Kombinácia karamelovej so svetlou blond – to je recept na očarujúcu farbu s ultramoderným efektom „tón v tóne“. Nechajte sa inšpirovať stylingovými tipmi pre stredne svetlé blond vlasy a dodajte im život plný žiarivých odleskov.  

Stredne svetlá blond sa do sveta módy vkradla nenápadne, aby sa postupne stala jedným z horúcich trendov. Odtiene nachádzajúce sa uprostred farebnej škály sú často považované za obyčajné a nevýrazné. To však neplatí pre stredne svetlú blond, ktorá ponúka široké možnosti v oblasti tónovania. Svetlejšie pramienky nechajú vyniknúť jej vibráciu a pôvab. Ďalšou variáciou môže byť dvojtónový prechod ksvetlejším korienkom vlasov. Odrážajúce sa svetlo rozohrá krásu stredne svetlých prameňov a ich lesk bude ťažké prehliadnuť.

Voľne sa pohybujúce stredne svetlé vlasy žiaria zlatistými odleskami a ich meniace sa farebné nuansy pútajú pozornosť. Preto by ich nositeľky mali uprednostniť účesy v minimalistickom duchu. Táto farba tiež príjemne okorení krátke strihy, bob, plážové vlny či vyčesané účesy. 

Styling dlhého blond bobu Kate Mara

Dlhý bob patrí medzi najobľúbenejšie účesy dneška jednoducho preto, že pristane väčšine žien. Kate Mara (foto hore) sa rozhodla stať sa blondínkou a šla na to ako rodená trendsetterka: zvlnené pramene si nafarbila na stredne svetlú blond s veľmi svetlými končekmi. Trochu tmavšie korienky vlasov a ležérny štýl dodávajú jej bobu ultramoderný nádych.

Styling:

1. Do vlhkých vlasov si naneste sprej s obsahom soli. Potom si vyfúkajte vlasy v predklone. Odporúčame použiť difuzér pre nadýchanejší vzhľad.

2.
Pridržte si jednotlivé pramene medzi ramenami žehličky na vlasy a obtáčajte ju okolo nich,  prameň po prameni. Tam, kde chcete vytvoriť vlnu, otočte žehličku jeden či viackrát okolo osi a konce nechajte voľne odstávať.

3.
Účes zafixujte lakom na vlasy.

Vo fotogalérii vám predvedieme krásu stredne svetlej blond v kombinácii s trendy účesmi a nebudú chýbať ani návody na úpravu. 

Súvisiace články
  • Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?

    Farbenie vlasov

    Farba verzus tónovanie: Ktorá metóda je tá pravá?
    ...

    Prinášame vám dôležité fakty, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní. Aké sú medzi nimi rozdiely, aké majú výhody a čo od ich aplikácie môžete očakávať?

    ...
  • Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom

    Blond farba vlasov

    Letná blond: Zdravé vlasy pobozkané slnkom
    ...

    Trblietavá blond je esenciou leta. Aby takou aj zostala, mali by ste chrániť vlasy pred UV žiarením. Prinášame tie najlepšie letné tipy pre blondínky.

    ...
  • Farebné pruhy

    Exotické farby na vlasy

    Farebné pruhy
    ...

    Kombinácie výrazných farieb už nie sú vyhradené len pre látky a odevy. Teraz zvýrazňujú štýlové ženy žiarivými farbami svoje účesy

    ...
  • Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým

    Plavá farba na vlasy

    Návrat trendu: platinová blond je teraz trendy viac ako kedykoľvek predtým
    ...

    Plavá, plavejšia, platinová. Tento najsvetlejší blond tón je medzi farbami na vlasy dobre známy. Platinová blond sa nosí už od 90. rokov, ale až teraz si ju ľudia prestali spájať s bábikou Barbie. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť o tejto trendy farbe.

    ...
  • Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno

    Červená farba na vlasy

    Blogové trendy: Zafarbite si vlasy načerveno
    ...

    Blogerky sa rozžiarili pre červené vlasy. Zistite, či aj vám červené vlasy pristanú a ako si ich udržať stále krásne, plné života.

    ...
  • Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku

    Farbenie

    Odvážte sa! Premena blondínky na brunetku
    ...

    Rada experimentujete s farbou vlasov? Možno vás zaujíma, aký je vzťah medzi odtieňom vlasov a celkovým imidžom.

    ...
  • Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Odtiene sivej: Nové trendy pre šedivé vlasy
    ...

    Nastávajú sivé časy: Vlasy tejto farby začínajú byť trendy! Zistite, ktoré účesy sú práve obzvlášť vhodné na to, aby sivým vlasom dovolili vyniknúť.

    ...
  • Odfarbenie pôvodne šedých vlasov

    Šedivé vlasy

    Odfarbenie pôvodne šedých vlasov
    ...

    Šedivé vlasy vyjadrujú určitý postoj k móde a životnému štýlu. Ženy, ktoré si farbili šedivé vlasy a teraz majú v pláne prestať vedia, koľko času to vyžaduje. Stať sa trendy so šedivými vlasmi však chce tiež svoj čas.

    ...
  • Hviezdy so šedivými vlasmi

    Šedivé vlasy

    Hviezdy so šedivými vlasmi
    ...

    Celebrity na celom svete zbožňujú svoje šedivé vlasy. Obdivujte šediny Jamie Lee Curtis, Judy Dench a iné hviezdy!

    ...
  • Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Šedivé vlasy
    ...

    V panike si ženy začínajú farbiť vlasy hneď ako nájdu svoj prvý šedivý vlas. Mladé hviezdy však objavili krásu a šarm šedivých vlasov.

    ...
  • Svieže účesy pre šedivé vlasy

    Šedivé vlasy

    Svieže účesy pre šedivé vlasy
    ...

    Jemné vlny, boby, uhladené drdoly a krátke účesy sú variácie, ktoré dodajú štýl šedivým vlasom.

    ...
  • Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?

    Plavá farba na vlasy

    Hlasujte: Ktorej blondínke to viac pristane?
    ...

    Ktorá z aktuálnych blondínok pôsobí príťažlivejšie, Emma Roberts či Demi Lovato? Hlasujte za svoju víťazku!

    ...