Skip to Content

Zistite, ako dopadlo testovanie produktu Gliss 7 sec

Novinka Gliss 7 sec je vyživujúcou starostlivosťou na vlasy, ktorá funguje rovnako intenzívne ako klasická maska. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu umožňuje obzvlášť rýchle a praktické použitie. Tekuté zloženie sa počas aplikácie premení na jemný krém, ktorý sa nanáša priamo na dĺžky a končeky vlasov. Za krátkych 7 sekúnd budú vaše vlasy lesklé a vyživené bez zaťaženia.

Gliss 7 sec sa predáva v 3 variantách. Pre farbené a zosvetlené vlasy je určený Gliss 7 sec Color Perfector, pre lámavé a namáhané vlasy je určený variant Oil Nutritive a pre veľmi poškodené a suché vlasy je ideálny variant Ultimate Repair.

Testovanie produktu sa konalo pod vedením webového portálu Testuj.to. Tento portál na generovanie recenzií je podporený najväčšou platformou testerov v Českej republike – ŽENY s.r.o., ktorá zverejňuje recenzie na testované produkty, zdieľa skúsenosti a predstavuje trendy. Celkom 250 testeriek z tejto komunity vyskúšalo jeden z variantov Gliss 7 sec a podelilo sa s nami o svoje dojmy a skúsenosti.

Výsledky testovania Gliss 7 sec

Na základe testovania boli potvrdené kľúčové benefity produktu. Testerky vyzdvihovali jednoduchosť aplikácie, rýchlosť účinku alebo praktickosť. Vlasy boli po použití starostlivosti lesklejšie, jemnejšie a ľahšie sa rozčesávali. Testerky ďalej oceňovali krátku dobu pôsobenia, ktorá im šetrí čas, okamžitý výsledok a krémovú konzistenciu produktu, ktorá sa ľahšie nanášala. Tiež sa zamerali na vôňu produktu. Väčšina sa zhodla, že vlasy boli po aplikácii krásne jemne prevoňané.

Bohužiaľ niekoľko testeriek spomínalo, že konzistencia produktu bola príliš tekutá, po nanesení mali pocit mastných vlasov a vlasy sa im horšie rozčesávali. Medzi negatíva tiež radili menšie balenie produktu, ktoré sa rýchlejšie spotrebovalo, a nevyhovujúce viečko. Niektoré testerky by ďalej ocenili, keby produkt obsahoval viac prírodných zložiek.

Celkové hodnotenie jednotlivých variantov Gliss 7 sec

  • Gliss 7 sec Color: 94% testeriek odporúča!
  • Gliss 7 sec Ultimate Repair: 95 % testeriek odporúča!
  • Gliss 7 sec Oil Nutritive: 96 % testeriek odporúča!

Ďakujeme testerkám za zapojenie sa do testovania Gliss 7 sec a zdieľanie svojich skúseností. Veľmi nás teší vaša spokojnosť a pozitívne hodnotenie našich produktov.

Rob, čo miluješ. Gliss sa postará.

Súvisiace články
  • Taft. Pre silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pre silné momenty!
    ...
  • Beauty premena s Lucidstyle

    Highlights

    Beauty premena s Lucidstyle
    ...
  • Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color
    ...
  • Schwarzkopf prvý experience store je otvorený

    Highlights

    Schwarzkopf prvý experience store je otvorený
    ...
  • Skoncujte s rozštiepenými končekmi

    Highlights

    Skoncujte s rozštiepenými končekmi
    ...
  • Trend vlasov 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenné prirodzené účesy, ktoré podtrhnú Vašu osobnosť, sú trendom roku 2018!

    ...
  • Trend vlasov 2018: „70s brushed”

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „70s brushed”
    ...

    Schwarzkopf Look “70s Brushed“ kombinuje cestičku uprostred s mäkkými vlnami a prameňmi vyfúkanými smerom ku krajom s ofinou zhrnutou na stranu.

    ...
  • Trend Nature Look: Elegantný večerný účes

    Tutoriály

    Trend Nature Look: Elegantný večerný účes
    ...

    Pre elegantný večerný look sa nemusíte vždy uchyľovať k vašim osvedčeným vyčesaným drdolom. Tu je spôsob, ako nosiť vlasy rozpustené.

    ...
  • Ako učesať módny mužský uzol

    Tutoriály

    Ako učesať módny mužský uzol
    ...

    Pánsky uzol je najmodernejší spôsob, akým muž skrotí dlhé, divoké vlasy... Ukážeme vám, ako stylovať dlhé vlasy pre mužov a ukázať vám, pre ktoré typy sa hodia.

    ...