Skip to Content

Na večer si nechajte vlasy rozpustené

Okouzlující večerní účes.

#createyourstyle: Schwarzkopf vo svojej novej kampani oslavuje individualitu a sebavedomie a vyzýva vás, aby ste skúsili nový look. Pre elegantný večerný look sa nemusíte vždy uchyľovať k vašim osvedčeným vyčesaným drdolom. Prejdite na voľné, prirodzene stylované vlasy ako naša modelka Ymre. Ako dosiahnuť jej look? Pozrite sa nižšie.

V súčasnej dobe je trendom posun k telesnej pozitivite. Povzbudzuje nový, vlastný image, ktorý je definovaný láskou k sebe samej a prirodzenou krásou. Pozitívny postoj k svojej osobe je najlepšie vyjadrený prirodzeným vzhľadom. Ak si chcete v noci vyjsť von, nemusíte sa všetkého stylingu úplne vzdať. Len si pamätajte, že menej je viac. Nepoužívajte príliš veľa make-upu alebo nadbytok stylingových výrobkov. Miesto toho si doprajte okúzľujúci look, ktorý zdôrazní vašu prirodzenú krásu. Prírodný a okúzľujúci štýl sa dobre dopĺňajú. Získajte v niekoľko jednoduchých krokoch look, z ktorého ostatným spadne sánka – napríklad upravené vlasy v prirodzene okúzľujúcom večernom účese.

Zistite v našom video tutoriáli, ako prirodzene nastylovať okúzľujúci večerný účes:

You need to accept cookies to play this video

Trend prirodzeného vzhľadu: Ako si umyť vlasy

Elegantný večerný štýl s dlhými vlasmi.
Dobre upravené dlhé vlasy vyzerajú úžasne elegantne: modelka Ymre nosí svoje lesklé vlasy rozpustené a prezentuje prirodzene okúzľujúci vzhľad.

Najprv si umyte vlasy šampónom (1) s prírodnými olejmi, ktoré vám poskytnú optimálnu starostlivosť o vlasy. Prvým krokom k prirodzene okúzľujúcemu večernému účesu je správna starostlivosť o krásny lesk. Vaše vlasy potrebujú všetku dostupnú výživu, ako je vo výrobku Schauma Nature Moments so stredomorským olivovým olejom a aloe vera, ktoré im dodávajú zvláčňujúce živiny. Pokiaľ máte jemné, poletujúce vlasy, pomôže vám šampón pre objem. Šampón pre objem obvykle obsahuje bielkoviny a polyméry pre posilnenie a objemnejší vzhľad vlasov. Pokiaľ máte jemné vlasy, vyhnite sa bohatým olejovým šampónom. Menej je viac: nepoužívajte príliš mnoho šampónu. Malé množstvo stačí. Pri krátkych vlasoch použite kvapku menšiu ako je veľkosť centu, pri dlhých vlasoch, by to mala byť kvapka veľkosti eura. Dobre opláchnite, aby ste odstránili všetky zvyšky šampónu, ktoré môžu zapríčiniť tak trochu mdlý vzhľad vlasov. Dlhé vlasy, ak sú zdravé, môžete nechať rozpustené a už ostáva ich len elegantne upraviť.

Prirodzene krásna: Ako sa starať o vlasy a chrániť ich

Po umytí vlasov použite kondicionér. Prečešte si vlasy od korienkov až po končeky a jemne do nich prípravok vmasírujte, čím získate pre vlasy extra starostlivosť. Tip: Používajte kondicionér bez silikónov alebo umelých farbív a dôkladne ho opláchnite.

Pred vysúšaním vlasov použite ochranný sprej proti teplu, ktorý chráni vlasy pred teplotami až do 220°C. To je zvlášť dôležité, pokiaľ použijete kulmu alebo žehličku na vlasy. Sprej tiež dodáva prirodzený lesk a zabraňuje a zabraňuje vyblednutiu, pomáha stylingu a zamedzuje vysúšaniu vlasov.

Prirodzene okúzľujúci večerní účes: náš sprievodca krok za krokom

Štýlové mäkké vlny.
Kulma pomôže vytvoriť jemné vlny
  1. Vysušte vlasy za pomoci plochej kefy. Dlhé voľné vlasy sa rýchlo transformujú do okúzľujúceho večerného štýlu. Modelka Ymre nám ukazuje vo videu vyššie ako na to.
  2. Kulma (3) pridáva rovným vlasom objem. Tento inteligentný stylingový nástroj je skutočne všestranná pomôcka pre vyvolanie okamžitého objemu. Pre tento look namotajte vlasy okolo žehličky v prstencoch a po niekoľkých sekundách uvoľnite (v závislosti na hrúbke vlasov a teple žehličky).
  3. Pre lesklé zakončenie nastriekajte hotový účes vlasovým sprejom (ako je taft Shine) a vaše vlasy sú pripravené na úžasný večer strávený vonku.
  4. Elegantný večerný účes zdôrazní jemný, zdržanlivý make-up. Všetko čo potrebujete je korektor, maskara a výživný balzam na pery. Nasaďte svoj najkrajší úsmev a proste buďte sama sebou!
Najlepšia vec na tomto vzhľade: Prirodzené vlny sú tak neformálne ako aj elegantné.
Súvisiace články
  • Taft. Pre silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pre silné momenty!
    ...
  • Beauty premena s Lucidstyle

    Highlights

    Beauty premena s Lucidstyle
    ...
  • Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color
    ...
  • Zistite, ako dopadlo testovanie produktu Gliss 7 sec

    Highlights

    Zistite, ako dopadlo testovanie produktu Gliss 7 sec
    ...
  • Schwarzkopf prvý experience store je otvorený

    Highlights

    Schwarzkopf prvý experience store je otvorený
    ...
  • Skoncujte s rozštiepenými končekmi

    Highlights

    Skoncujte s rozštiepenými končekmi
    ...
  • Trend vlasov 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenné prirodzené účesy, ktoré podtrhnú Vašu osobnosť, sú trendom roku 2018!

    ...
  • Trend vlasov 2018: „70s brushed”

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „70s brushed”
    ...

    Schwarzkopf Look “70s Brushed“ kombinuje cestičku uprostred s mäkkými vlnami a prameňmi vyfúkanými smerom ku krajom s ofinou zhrnutou na stranu.

    ...
  • Ako učesať módny mužský uzol

    Tutoriály

    Ako učesať módny mužský uzol
    ...

    Pánsky uzol je najmodernejší spôsob, akým muž skrotí dlhé, divoké vlasy... Ukážeme vám, ako stylovať dlhé vlasy pre mužov a ukázať vám, pre ktoré typy sa hodia.

    ...