Schwarzkopf prvý experience store je otvorený

Schwarzkopf prvý experience store je otvorený

Miesto, kde sa môžete stretávať s priateľmi, učiť sa a nechať sa inšpirovať. House of Schwarzkopf kombinuje dedičstvo, znalosti a inovácie v krásnom designovom obchode a salóne, ktorý sa nachádza v srdci Berlína na Rosenthaler Straße.

Slávnostné otvorenie House of Schwarzkopf prebehlo 30. septembra ako udalosť červeného koberca. Na otvorení sa zúčastnila stovka exkluzívnych hostí, medzi ktorými nechýbala televízna moderátorka Nazan Eckes, modelka, speváčka a herečka Eva Padberg, modelka Lorena Rae alebo nemecký bloger a influencer Riccardo Simonetti. Nechýbali ani ambasádori za Českú republiku, modelka Karolína Kokešová a make-up artistka a vlasová stylistka Lucia Sládečková.

Skvelú atmosféru vytváral vynikajúci hudobný zážitok, o ktorý sa postaralo berlínskej DJ duo Alyssa Cordes a Gia Escobar. Veľkým prekvapením večera bola pop-up módna prehliadka návrhára Floriana Parkitnyho, ktorá kombinovala módu sa štýlovými účesmi.

House of Schwarzkopf je od 2. októbra otvorený aj pre verejnosť. Nenechajte si ujsť jedinečný vzrušujúci zážitok, ktorý vytvárajú interaktívne body, či už v digitálnej alebo nedigitálnej podobe. AR technológie, senzuálny zážitok, personalizované produkty, vlasová analýza a expertné rady - vďaka tomuto všetkému môžete objavovať a aktívne vytvárať krásu.

HERITAGE WALL

Nechajte sa vtiahnuť do histórie značky Schwarzkopf. Na poličkách heritage wall sú umiestnené fľaštičky s rokom, ktorý sa viaže k minulosti Schwarzkopf. Položením fľaštičky na interaktívnu platformu spustíte video, ktoré vás prevedie 120-ročnou históriou odborných znalostí a zručností.

FRAGRANCE TABLE

Krásne navrhnutý fragrance table vás zavedie do sveta vôní Schwarzkopf. Tento senzorický zážitok vám predstaví jednotlivé tóny, ktoré vytvárajú ošetrujúce a stylingové produkty Schwarzkopf. Môžete si privoňať k vašim obľúbeným vôňam a objavovať nové, stačí iba umiestniť fľaštičku na platformu.

MAGICKÉ ZRKADLO

Krásně navržený fragrance table vás zavede do světa vůní Schwarzkopf. Tento senzorický zážitek vám představí jednotlivé tóny, které utváří pečující a stylingové produkty Schwarzkopf. Můžete si přivonět k vašim oblíbeným vůním a objevovat nové, stačí pouze umístit lahvičku na platformu.

SELFIE PRIESTOR

Toto inovatívne zariadenie umožňuje zachytiť vašu krásu. Podľa potrieb si môžete nastaviť svetlo, filter, ale aj prietok vzduchu a užiť si tento zážitok ako by ste práve boli vo fotografickom štúdiu.

PERSONALIZOVANÉ PRODUKTY

Personalizácia a individuálne potreby sú kľúčové v House of Schwarzkopf. Experti vám pripravia produkty, ktoré zodpovedajú vašim potrebám založených na detailnej vlasové analýze.

PRÉMIOVÉ SLUŽBY SALÓNU

Na prvom poschodí House of Schwarzkopf sa nachádza prémiový salón, kde si môžete objednať schôdzku s Hauke Schmidt a jeho tímom. Salón ponúka personalizované služby, profesionálne produkty alebo personalizovanú konzultáciu o stave vašich vlasov.

VIRTUÁLNY HOUSE OF SCHWARZKOPF

Otvorenie je sprevádzané spustením virtuálneho House of Schwarzkopf. Na webových stránkach https://www.schwarzkopf.de/hos/houseofschwarzkopf.html môžu návštevníci preskúmať interaktívne body, zaregistrovať sa na exkluzívne udalosti, zabookovať si schôdzku v salóne alebo nakupovať Schwarzkopf profesionálne produkty a limitované edície.

House of Schwarzkopf je otvorený pondelok až sobotu 10-19 hod, salón je otvorený utorok až sobotu 10-19 hod.

Súvisiace články
  • Taft. Pre silné momenty!

    Highlights

    Taft. Pre silné momenty!
    ...
  • Beauty premena s Lucidstyle

    Highlights

    Beauty premena s Lucidstyle
    ...
  • Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color

    Highlights

    Spotrebiteľky testovali farby na vlasy Gliss Color
    ...
  • Zistite, ako dopadlo testovanie produktu Gliss 7 sec

    Highlights

    Zistite, ako dopadlo testovanie produktu Gliss 7 sec
    ...
  • Skoncujte s rozštiepenými končekmi

    Highlights

    Skoncujte s rozštiepenými končekmi
    ...
  • Trend vlasov 2018: „Rozcuch“

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „Rozcuch“
    ...

    Cool každodenné prirodzené účesy, ktoré podtrhnú Vašu osobnosť, sú trendom roku 2018!

    ...
  • Trend vlasov 2018: „70s brushed”

    Tutoriály

    Trend vlasov 2018: „70s brushed”
    ...

    Schwarzkopf Look “70s Brushed“ kombinuje cestičku uprostred s mäkkými vlnami a prameňmi vyfúkanými smerom ku krajom s ofinou zhrnutou na stranu.

    ...
  • Trend Nature Look: Elegantný večerný účes

    Tutoriály

    Trend Nature Look: Elegantný večerný účes
    ...

    Pre elegantný večerný look sa nemusíte vždy uchyľovať k vašim osvedčeným vyčesaným drdolom. Tu je spôsob, ako nosiť vlasy rozpustené.

    ...
  • Ako učesať módny mužský uzol

    Tutoriály

    Ako učesať módny mužský uzol
    ...

    Pánsky uzol je najmodernejší spôsob, akým muž skrotí dlhé, divoké vlasy... Ukážeme vám, ako stylovať dlhé vlasy pre mužov a ukázať vám, pre ktoré typy sa hodia.

    ...